poslala snažnu poruku

Slavna glazbenica iskreno o menopauzi: 'Učinila me neustrašivom i dala mi snagu'

15.09.2023 u 22:17

Bionic
Reading

Shania Twain poslala je ohrabrujuću poruku za sve žene koje se teško nose s efektima menopauze, poručivši kako je ovo period za buđenjem ljubavi prema sebi

Umjesto da svoj 58. rođendan proslavi spektakularnom zabavom, pjevačica Shania Twain dan je posvetila davanju intervjua za New York Post u kojem je vrlo iskreno progovorila o menopauzi i poteškoćama kroz koje prolaze žene njene dobi.

Priznala je kako su je tjelesne i mentalne promjene ovog perioda ojačale jer su je natjerale da pronađe način da se s njima nosi kako je ne bi kočile u privatnom i poslovnom životu.

'Mislim da mi je menopauza dobro došla jer sam se morala naučiti nositi s brojnim promjenama, a to je u meni probudilo ljubav prema sebi i dalo mi neku novu snagu da jednostavno nadvladam razne nesigurnosti i strahove', pojasnila je i dodala kako se to odrazilo i na njeno glazbeno stvaralaštvo.

  • +2
Shania Twain Izvor: Profimedia / Autor: DYLAN MORRISON PHOTOGRAPHY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Uvijek pjevam o neustrašivosti i upravo je ovo 'mjesto' koje posjetim unutar sebe kada pišem nove pjesme. Sada stvarno živim ono o čemu pjevam.'

Priznala je i kako je ranije prezirala svoje tijelo, no upravo je u menopauzi naučila uživati u njemu.

'Shvatila sam da sam savršena kakva jesam jer bih baš ovako trebala izgledati u ovoj dobi. Više se ne bojim promjena - sve je dobro', zaključila je, šaljući snažnu poruku ženama diljem svijeta.