shania twain

Stigla nova poruka podrške za oboljelu Celine Dion: 'Molim se za nju...'

11.08.2023 u 12:35

Bionic
Reading

Proslavljena pjevačica Shania Twain i sama je prošla borbu s teškom bolesti te je svim srcem u Dion koja se nalazi u fazi liječenja

Krajem prošle godine, Celine Dion šokirala je i zabrinula svoje brojne fanove objavivši da joj je dijagnosticiran sindrom Stiff Person (SPS), zbog kojeg joj se mišići nekontrolirano grče.

Među brojnim slavnim ličnostima koje joj iskazuju podršku, sada se našla i peterostruka osvajačica Grammyja Shania Twain.

'Sigurno je zastrašujuće što ne može nastupati. Ogromna sam obožavateljica njenog glasa. Ona je jedinstvena pjevačica i zabavljačica', rekla je 57-godišnja country glazbenica pa nastavila:

'Nadam se da ću moći stupiti u kontakt s njom i pružiti joj podršku. Molim se da uspije prevladati bolest i da je uskoro vidimo kako nastupa na svjetskim pozornicama.'

  • +6
Celine Dion Izvor: Profimedia / Autor: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Twain je naglasila kako iz vlastitog iskustva zna kroz koliko teško razdoblje prolazi Celine Dion jer je imala oštećenje živaca na glasnicama nakon što je oboljela od lajmske bolesti 2003. godine, a kasnije je bila podvrgnuta operaciji kako bi mogla ponovno nastupati.

'Operacija je bila vrlo invazivna, a ja imam veliki ožiljak na koji sam ponosna. Povratak u studio nakon operacije bio je izazovan i ponovno sam učila koristiti glas', rekla je Shania u popularnom 'The Graham Norton Showu'.

Celine Dion trenutno se nalazi u fazi liječenja, a krajem svibnja bila je prisiljena otkazati sve preostale koncerte svjetske turneje 'Courage', uključujući nastup u Zagrebu zakazan za ožujak 2024. godine.