a ljubio je i fani

Sandi Cenov otkrio zašto je njegova majka plakala kad se ženio s Brankom Bebić

06.04.2023 u 23:24

Bionic
Reading

U novom izdanju rubrike 'Tajne iz refrena' u IN Magazinu Nove TV Sandi Cenov ispričao je kako su nastali njegovi najveći hitovi, ali i otkrio zanimljive detalje iz privatnog života

Sandi Cenov u IN Magazinu Nove TV progovorio je o do sada nepoznatim detaljima iz svog privatnog života – vezi s Fani Čapalijom, dotakao se Đorđa Balaševića ali otkrio zašto mu je majka plakala na vjenčanju s Brankom Bebić.

Sandijeva pjesma "Malena" sigurno je jedna od njegovih najvećih hitova, a on je otkrio da je posvećen njegovoj srednjoškolskoj ljubavi. Kako kaže, pjesma je godinama stajala u ladici, a onda je se sjetio kada su on i Ante Pecotić krenuli raditi album.

Pjesmu 'Žena budi mi ti' posvetio je svojoj tadašnjoj supruzi, Branki Bebić. ‘Tad mi nije bila supruga, buduća supruga, s njom sam je zaprosio. To je bio takav trenutak da ona nije vjerovala da ja mislim ozbiljno. Pratio me glas zato što je prije nje bila Miss Hrvatske Fani Čapalija i isto smo tu nešto bili u vezi i onda je to bilo blesavo da je opet miss', otkrio je Sandi.

U emisiji Nove TV tako je otkrio da je s Fani bio u vezi nekoliko mjeseci. Upoznali su se na dogovorenom snimanju paparazzo fotki, a Sandi ju je nakon toga pozvao u kino. Branku je pak zaprosio nakon dva ili tri tjedna hodanja, a ona čim je čula pjesmu je pristala: Danas su, unatoč razvodu, u dobrim odnosima. Pjevač je također otkrio da je njegova je majka na njihovom vjenčanju plakala od tuge, a kada se drugi put ženio, tada je plakala od sreć. od sreće kada se drugi put ženio.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Bio sam stvarno mlad, premlad i ona je bila premlada, srljali smo u to kao neki ludi klinci koji sve znaju u životu. Mama je jednostavno osjećala da to neće biti to, ali naravno mi to nikad nije mogla reći. Mi smo zapravo oboje tada bili toliko pod lupom javnosti da ništa nismo mogli bez javnosti', zaključio je Sandi.

Kako kaže, pjesma 'Branka' je posvećena pjesmi 'Ej Branka, Branka' koju je izvodio Toma Zdravković. 'Vjerojatno najljepše iskustvo mi je druženje s Đorđe Balaševićem. Sjećam se kad sam snimio pjesmu 'Ej Branka Branka' da mi je Đole rekao moraš biti ozbiljan komad budale da snimiš takvu pjesmu nakon što ste već toliko godina rastavljeni', prisjetio se.

Sandi Cenov Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo / Happy FM