vječni romantik

Sandi Cenov otkrio detalje pjesme koju je posvetio bivšoj supruzi Branki Bebić: 'Nastala je iz čiste muke'

09.03.2023 u 14:04

Bionic
Reading

Priznati pop kantautor progovorio je o tome kako mu je nekadašnja cura skakala u štiklama po haubi, da mu se najdraža autorska pjesma 'Žena budi mi ti' rodila iz životne muke te da nakon Grobnika gradom vozi 'kao penzić', a vozački je polagao ponovno zbog kaznenih bodova

Ia Sandija Cenova je preko 80 autorskih pjesama no jednu je izdvojio kao najdražu, a riječ je o onoj koju je posvetio tadašnjoj djevojci, a kasnije supruzi, misici Branki Bebić danas Krstulović.

'Čovjek pamti prve zgode, pa bih ja tu izdvojio pjesmu 'Žena budi mi ti', to je bila moja prva kompletno autorska pjesma, nastala iz čiste muke, iz života. Ja sam doista tadašnju djevojku htio zaprositi tom pjesmom, cijela Hrvatska je to pratila i blagonaklono primila... Tu je svakako i pjesma 'Malena', koja je moja svojevrsna osobna karta, nema koncerta na kojem je ne otpjevam i to više puta, mislim da bi me gađali paradajzom da odem, a ne otpjevam je', kazao je glazbenik na gostovanju na Happy FM-u.

Sandi Cenov Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo / Happy FM

Napisao ju je za tadašnju srednjoškolsku ljubav, a tako napisana, stajala je dugo u ladici. S vremenom je postala kao vino s finim bouqueom, otkrio je. Poznato je da je veliki ljubitelj automobila. Član je i jednog automobilističkog kluba, a nedavno je ostvario i dječački san te odvozio rally. U gradskoj se vožnji nastoji kontrolirati, jer tvrdi da je gradom opasnije voziti nego u kontroliranim utrkama.

Vozačima koji po gradu i javnom prometu vole nagaziti na gas savjetuje da se prijave na neku probnu utrku ili da odu na Grobnik, jer on nakon toga vozi ‘kao penzić’. Policija ga je nebrojeno puno puta zaustavila, a otkrio nam je i da je vozački zbog kaznenih bodova morao polagati ponovno.

Komentirao je i nastupu Leta 3 na Dori. 'Sviđao se nastup nekome ili ne, Let 3 je napravio ono što je htio, a to je da budu aktualni i da idući dan na kavama budu najprisutnija tema. Teško da se mogao naći čovjek koji u danima koji su slijedili nije otišao pogledati njihov show na Dori. Osebujnim nastupom i zagarantiranom dobrom zabavom, Let 3 ništa kardinalno drukčije nije napravio nego je napravio prije. Ostali su vjerni sebi, nisu se prodali, sve je pomaknuto, šašavo, ludo i izvan svakog fokusa kako je i uvijek na njihovim koncertima. Let 3 se išao dobro zezati, ne pobijediti. Vjerujem i da će imati dobar plasman, nemamo se čega sramiti', poručio je.

ANTIVALENTINOVO

Let 3 kakav još niste vidjeli: Na pozornicu stigli u najelegantnijem mogućem izdanju - smokinzima i napravili show

Pogledaj galeriju

Devedesetih, prije braka s Brankom Bebić Krstulović, bio je u burnoj vezi i fatalno zaljubljen u srpsku voditeljicu Anu Mihajlovski koja mu je prilikom jedne svađe u štiklama skakala po haubi. 'Frend mi je rekao: Daj vidi što radi, makni je, a ja mu kažem ‘frende ti ne kužiš ona mene voli’, bio sam blesav od ljubavi', priznao je Cenov. Danas je u s pravnicom Ilinom i to već 18 godina. Vjenčali su se na Baliju, a imaju kćer i sina.