UŽIVAJU NA JADRANU

Ne mame samo one uzdahe: I poznati Hrvati vole se pohvaliti svojim isklesanim tijelima

05.08.2022 u 19:19

Bionic
Reading

Iako u tome daleko vode dame, na društvenim mrežama ne nedostaje ni golišavih objava poznatih Hrvata s jadranskih plaža. Pogledajte kako su se istesali poznati pjevači, chefovi i sportaši

Rezultatima napornih treninga i predane brige o izgledu na društvenim mrežama hvali se sve više domaćih zvijezda. Naravno, većinom su to dame, ali nađe se prostora i za poznate Hrvate koji se ne libe pokazati svoja istrenirana torza.

Jedan od onih koji se itekako brinu o svom izgledu već godinama je dalmatinski chef Ivan Pažanin. Osim što pazi na prehranu i konzumira uglavnom mediteransku hranu, Pažanin je redovit u tjelovježbi, a rezultati ne manjkaju. Kad god se pokaže u kupaćim gaćicama na plaži, izmami brojne komentare svojih obožavateljica.

Brojnim turistkinjama, ali i domaćim zaljubljenicama u njegov lik i djelo, pogled bježi na Luku Nižetića prilikom posjeta Visu, odnosno Komiži, u kojoj je već godinama stacioniran ljeti. Ovaj glazbenik i vlasnik restorana zbog svojih osebujnih tetovaža te mišića ne prolazi nezamijećeno.

Da su preplanula put i tetovirana koža recept za privlačenje pogleda, dobro zna pjevač Vlaho Arbulić. Partner Tatjane Dragović nekoliko puta naglasio je da vježba zbog zdravlja, a ne fizičkog izgleda, međutim samo pogled na njegove objave na društvenim mrežama sugerira suprotno.

Vlaho zna da dobro izgleda te se toga ne srami, naprotiv - mami uzdahe na Instagramu svojim golišavim objavama.

Iako osobno nema svoj profil na društvenim mrežama, Nenad Tatarinov često se može vidjeti u objavama svoje vrlo aktivne supruge Maje Šuput. I on se, kao i ostali muškarci na ovoj listi, itekako brine o svom izgledu. Vježba, pravilno se hrani, a pazi i da je uvijek dotjeran.

Nedavno je fotografiju s plaže objavio i glazbenik Sandi Cenov te je tako pokazao i svoje brojne tetovaže.

Zavodljivo na Instagramu u ljetnim mjesecima pozira plesač i tiktoker Sandi Pego, kojeg je publika ove sezone imala prilike upoznati u showu 'Ples sa zvijezdama'. Za dlaku mu je izmakla pobjeda jer je u finalu izgubio od kolege Pedra Soltza.

Zgodni Brazilac, pobjednik 'Plesa sa zvijezdama', također je na ovoj listi. Nazivaju ga jedinim od najzgodnijih Hrvata, što je postao oženivši se manekenkom i voditeljicom Iris Cekuš. Pedra redovito možemo vidjeti golog torza na njegovom Instagramu, a budući da se bavi modelingom, itekako se brine o svom izgledu.

Glumac Mislav Čavajda ne libi se pokazati rezultate svog napornog truda, a to su isklesani trbušnjaci i snažna ramena. Iako mu često govore da bi se trebao baciti u manekenske vode, Čavajda se drži svoje profesije.