KRAJ LJUBAVI

Razvod nakon duge 33 godine: Srpski mediji pišu da Bajaga više nije sa suprugom Emilijom

18.07.2022 u 09:06

Bionic
Reading

Jedan od najvećih kantautora na našim prostorima Momčilo Bajagić Bajaga svoj je privatni život uspješno krio od znatiželjne javnosti, ali srpski mediji ipak su došli do saznanja da se nakon duge 33 godine razveo od supruge Emilije, s kojom ima dvoje djece

Braku frontmena legendarnog benda Bajaga i Instruktori i njegove dugogodišnje supruge Emilije došao je kraj, piše srpski Objektiv.

Momčilo Bajagić Bajaga dug je niz godina, koliko vlada glazbenom scenom, uspio svoju privatnost držati podalje od znatiželjne javnosti, a poznato je samo to da je sa samozatajnom plavušom bio 40 godina u ljubavi.

Upoznali su se sedam godina prije nego su 1989. uplovili u bračnu luku te imaju kćer Anđelu i sina Marka.

Bajaga i Emilija upoznali su se u autobusu i kliknuli na prvu.

'Ema je stanovala u Zemunu, a upoznali smo se u autobusu. U busu sam je prvi put pitao bi li htjela izaći sa mnom u nedjelju, a ona je rekla da nedjeljom ne izlazi. Meni je to bilo kao da me je 'ohladila', jer tko ne izlazi nedjeljom? Ema je valjda izlazila subotom, otkud znam. Nisam onda postavio nikakvo dodatno pitanje, bilo mi je glupo. Tek poslije nekoliko mjeseci smo prohodali', objasnio je glazbenik jednom prilikom.