čija je ljepša?

Ovako izgleda kad se Raquel i Ivan Rakitić modno usklade i pokažu svatko svoju torbicu

13.10.2023 u 09:51

Bionic
Reading

Poznato je kako su naš nogometaš i njegova supruga veliki ljubitelji visoke mode i da se kod svakog pojavljivanja u javnosti trude biti skockani u skupim dizajnerskim krpicama

Njihova ljubavna priča jedna je od najromantičnijih u svijetu vrhunskog sporta, a Ivan Rakitić nikada nije krio koliko mu znači podrška supruge. Ona je definitivno prenijela na njega svoju ljubav prema modi.

Raquel Mauri objavila je galeriju fotografija od kojih na jednoj pozira sama, a na drugima sa suprugom i pokazala kako su se za tu prigodu uskladili. Na atraktivnim fotografijama mogu se vidjeti dobro raspoloženi supružnici kako uživaju u sunčanom danu u Sevilli u zelenom ozračju restorana u Španjolskoj.

Mnogima je odmah upala u oči nogmetaševa torbica koja je stilski popratila izdanje njegove supruge odjevene u sivi top bez naramenica i sivu mini suknju s prorezom. Wagsica je svoj outfit također upotpunila modnim dodatcima (torbicom i platnenim tenisicama) s potpisom Diora kao i Rakitić, a riječ je o novoj kolekciji za jesen 2023. godine.

Fanovi su ih ranije napadali zbog skupocjenih torbica i to onih koje je nekoliko puta nosila njihova kćer. Osudili su činjenicu da tako djevojčica nosi dodatak kojeg smatraju 'neprikladnom' za djevojku njenih godina.

  • +3
Raquel Mauri, Ivan Rakitić Izvor: Profimedia / Autor: - / The Photo One / Profimedia