'svježa krv' u bendu

Prvi istup novog pjevača Parnog valjka, Igora Drvenkara: 'Nisam mogao vjerovati, baš kao ni sve što mi se sada događa'

27.03.2023 u 08:55

Bionic
Reading

Prošlog tjedna legendarni bend najavio je nastavak karijere i predstavio novu pjesmu 'Moja glava, moja pravila' koju su snimili s Igorom Drvenkarom. Javnost ga je upoznala preko nastupa u HTV-ovoj 'A strani' te Komedijinom mjuziklu 'Ljepotica i Zvijer', u kojem ima glavnu ulogu

Nakon odlaska Akija Rahimovskog bend dulje vrijeme nije znao kako će dalje. Nakon velikog zagrebačkog koncerta još nisu bili načisto, a nakon koncerta u Puli počeli su razmišljati o tome da nastave kao Valjak. Čak je bila ideja nastave kao Valjak i prijatelji, pa da imaju dva, tri pjevača, ali sve se 'otvorilo' kad se Igor Drvenkar pojavio.

Pjevač iz Podravskih Sesveta ispričao je kako mu je sve 'jako stresno, ali na pozitivan način'. Smatra da je dolazak u Parni valjak velika je odgovornost, ali i čast i privilegij, jer to su dečki koji stoje iza pjesama uz koje je odrastao. Bend je za njega doznao zahvaljujući klavijaturistu benda Berislavu Blaževiću Beri.

  • +20
Parni valjak u Areni Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Drvenkar je čak triput otkazao dogovorenu probu. 'Činjenica je da je, kad vas netko iz Valjka nazove da dođete na probu, to velika stvar. Iskreno, nisam mogao vjerovati, baš kao ni sve što mi se sada događa. U početku mi je to bila potvrda, OK vrijedi ovo što radim, isplatilo se. Ali onda triput otkazujem jer ne mogu doći. Naravno da mi je palo na pamet kako će ljudi pomisliti da ih zezam, zavlačim, i čim sam se oporavio, odmah smo dogovorili probu',  izjavio je Drvenkar za Jutarnji list. Trenutačno imaju uvježbanih već nekih 27, 28 pjesama. Planiraju i novi album, ali ni to ne žele forsirati.

spektakularni koncert

[FOTO] Dostojanstveno i emotivno: Parni valjak s publikom u rasprodanoj zagrebačkoj Areni odali počast Akiju Rahimovskom

Pogledaj galeriju