JASNA PORUKA

Popularna Anđelka: 'Pitaju me zašto sam propala i jesam li bolesna...'

14.03.2024 u 08:58

Bionic
Reading

Anđelka Stević Žugić u zadnjim objavama na društvenim mrežama uglavnom je najavljivala svoj novi projekt, predstavu 'Baba' s kojom će uskoro nastupiti i u Zagrebu, no sada je kod nje osvanuo kratak video u kojem s licem bez šminke pokazuje svakodnevne rituale uljepšavanja

Srpska glumica iz hit serije 'Andrija i Anđelka' na snimci je odgovorila onima koji su je pitali zašto je propala, kao i je li bolesna. Dok je sjedila u restoranu, korektorom je prekrivala nedostatke na koži.

'Što me opet snađe. Kažu mi snimaj i evo ga, za sve nas koji starimo a slavimo i živimo', opisala je video u kojem kaže: 'Za sve vas koji se pitate jesam li bolesna – hvala Bogu nisam, ali sam ostarila. Hvala Bogu jesam i zašto sam tako propala, hvala Bogu ne osjećam se tako', ispričala je Anđelka Sević Žugić. Otkrila je i kakve savjete dobiva, a koji su vezani za objave na Instagramu.

'Rekli su mi da samo snimam kako se šminkam, da ne moram ništa pametno reći. Kažu, to ljudi mnogo vole gledati. Mislim se, koga da gledaju? Mene nenašminkanu, kako se ne znam šminkati? To vjerovatno nitko ne voli, pa ni ja', dodala je glumica koja će u listopadu proslaviti 40. godina.

Prije nekoliko godina je izjavila da 'nema puno vremena za bavljenje 'ženskim stvarima', ali da 'uz stručne savjete i kućnu njegu uspijeva postići dobre rezultate'.

prvo pojavljivanje nakon poroda

Na crvenom tepihu Anđelka Prpić partnera Marka Žugića nije ispuštala iz ruku

Pogledaj galeriju