OTKRILA SVE

Razvod popularne Anđelke ponovo je 'vruća' tema

13.02.2024 u 20:00

Bionic
Reading

Jedna od omiljenijih glumica u regiji koju je hrvatska publika zavoljela zahvaljujući televizijskom serijalu 'Andrija i Anđelka' ostvarila je mnoge zapažene uloge tijekom svoje karijere. Anđelka Stević Žugić trenutno sprema novi projekt povodom kojeg je progovorila o svom razvodu od Daria Prpića s kojim ima sina Jakšu

Glumica je mnoge je obožavatelje iznenadila kad je obznanila da se razvela nakon devet godina braka. Njihov brak djelovao sretno i skladno i kao par nikad nisu bili tema gradskih kuloara. Anđelka Stević Žugić danas život dijeli s s Markom Žugićem, kojem je prošle godine rodila djevojčicu Čarnu.

Glumica uživa sa svojom obitelji te se prisjetila trenutaka kada je prolazila kroz razvod o kojem gotovo nikada nije govorila. samo se jednom prilikom našalila oko toga da više nema prstena na ruci. Poručila je da će 'zauvijek s čovjekom s kojim ima sina biti u najboljim odnosima te da su ona i Dario 'prijatelji i roditelji i bit će to dok su živi'.

prvo pojavljivanje nakon poroda

Na crvenom tepihu Anđelka Prpić partnera Marka Žugića nije ispuštala iz ruku

Pogledaj galeriju

'A razvod… Razvod je izazovan, međutim, život ide dalje i zapravo su nekako sve te situacije i inspiracija za umjetnost, zar ne', dio je intervjua koji je glumica objavila na svom Instagram profilu. Uz objavu je dodala 'Tko o čemu, mi o razvodu…'. Bivši par se brzo dogovorio oko svih detalja i brige te oko skrbništva nad sinom. Tijekom braka kupili su stan koji su planirali dati u najam, no dogovorili su se da njemu nastavi živjeti Anđelka.