u noćnom provodu

Pogledajte s kim se družila i fotografirala Fani Stipković

01.09.2017 u 14:20

Bionic
Reading

Nakon odmora u rodnoj Veloj Luci na Korčuli manekenka i voditeljica uživa na mondenim grčkim odredištima. Na jednom od njih nabasala je na svjetski poznatu manekenku Karolínu Kurkovu. Slučajan, ali značajan susret ovjekovječile su fotografijom kojom se Fani ponosno pohvalila na društvenim mrežama

Fani je u Grčkoj u društvu prijateljice, poduzetnice i jedne od najbogatijih Hrvatica Sanje Duggan, koju se rijetko može vidjeti u javnosti otkako se prije dvije godine preselila Los Angeles, u kojem živi sa sinom Lennonom Barbierijem i svojim trećim suprugom, biznismenom Krešimirom Čorkom. Poznate Hrvatice upoznale su svjetski poznatu češku manekenku Karolínu Kurkovu.

Karolína Kurková na modnim pistama je od svoje 15. godine. Jedan je od najseksepilnijih bivših anđela poznate modne marke donjeg rublja Victoria's Secret, a uživa i u ulozi majke 6-godišnjeg sinčića Tobina iz braka s filmskim producentom Archiejem Druryjem. Češka ljepotica je nebrojeno puta naglasila kako joj je majčinstvo u potpunosti promijenilo prioritete.

  • +2
Karolína Kurkova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia
  • +6
Fani Stipković Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL