zapalio publiku

Ryan Gosling na Oscare stigao sa sestrom, a onda održao 'najluđi ružičasti nastup'

11.03.2024 u 06:22

  • +2

Ryan Gosling

Izvor: Profimedia / Autor: John Salangsang / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Holivudski glumac Ryan Gosling bio je nominiran u kategoriji najboljeg sporednog glumca za ulogu Kena u filmu 'Barbie', ali i njegova pjesma 'I'm Just Ken' osvojila je nominaciju, a tako dobila i vrijeme za nastup u programu uživo

Već u samom pozdravnom govoru našeg domaćina Jimmyja Kimmela istaknut je Ryan Gosling kao dio glumačke postave filma 'Barbie'. Iako film nije osvojio nagrada koliko su neki smatrali da treba, 'Barbie' se uvukao pod kožu gledatelja, a tako i je Ryan Gosling kao Ken napravio veliku stvar za cjelokupnu pop kulturu.

'Ryane, tako si zgodan. Ajmo zajedno na kampiranje, ali da ne kažemo našim ženama', rekao je Kimmel Goslingu koji je na dodjelu i stigao bez supruge Eve Mendes.

Već davno par je obećao kako se neće zajedno pojavljivati na crvenim tepisima, a svoje obećanje Gosling je poveo svoju sestru Mindi. U elegantnom crnom Guccijevom odijelu i ružičastim Barbie čarapama, Gosling je pripremio večer za pamćenje svojoj starijoj sestri koja ga je prethodno pratila i na dodjeli Oscara 2017. kada je bio nominiran za najboljeg glumca za film 'La La Land'.

Međutim, nije ova noć posebna samo za obitelj Gosling, već i za sve obožavatelje filma koji je nakratko čitav svijet obojao u ružičasto!

Kao i obično, nominirani u kategoriji za najbolju originalnu pjesmu izveli su svoje pjesme pred čitavom publikom, a nastup Ryana Goslinga 'zapalio' je publiku novom izvedbom pjesme 'I'm Just Ken'.

  • +38
Crveni tepih 96. dodjele Oscara Izvor: Profimedia / Autor: ZUMAPRESS.COM / MEGA / THE MEGA AGENCY / PROFIMEDIA

U ružičastom svjetlucavom odijelu Gosling je odisao samopouzdanjem na pozornici, a pridružio mu se i gitarist Guns N Rosesa - Slash! Osim Slasha, Goslingu su u izvedbi pomogle i Greta Gerwig i Margot Robbie, ali i njegova kolegica iz filma 'La La Land' Emma Stone koja je otpjevavši stih pjesme pokazala koliku podršku glumac ima od Stone koja je noćas nagrađena svojim drugim Oscarom.

Obožavatelji su primijetili i sličnost između Goslingove izvedbe i kultne scene Marilyn Monroe u filmu 'Gentleman Prefer Blondes' u kojoj je izvela kultnu pjesmu 'Diamonds Are A Girl's Best Friend'.

  • +3
Oscar, 2024. Izvor: Profimedia / Autor: The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia