život u americi

Petra Sanader pohvalila se novostima u karijeri

23.05.2017 u 13:24

Bionic
Reading

U gradu koji nikada ne spava kći bivšeg premijera Ive Sanadera radi na ostvarenju zacrtanih ciljeva, a prisjetila se i dana kad je tek stigla u New York

Starija kći bivšeg premijera Ive Sanadera, Petra Sanader, davne 2008. odlučila je započeti novi život, daleko od granica Lijepe Naše. Zato se preselila u Ameriku, točnije u New York.

Tijekom svih tih godina Petra je pokušavala izgraditi glumačku karijeru, a prošle joj se godine napokon pružila prilika da pokaže sve što zna.

Snimila je film u nezavisnoj produkciji, po vlastitom scenariju, u kojem je igrala glavnu ulogu te je osim toga dobila malu ulogu u trileru, a sada se na svom službenom profilu na Instagramu pohvalila time kako je postala najnoviji član udruge njujorških žena na filmu i televiziji.

Udruga NY Women in Film & Television naime pomaže mladim glumicama dogovarajući im što veći broj castinga za nove uloge i snimanja.

Na posljednjoj objavljenoj fotografiji Petra pozira u parku na klupici, vjerojatno snimajući za jedan od svojih novih projekata, dok je u opisu napisala kako uživa u cvijeću u kratkoj pauzi od posla. 

Iduće godine bit će okrugla 10. godišnjica otkada je otišla graditi svoju karijeru izvan granica Hrvatske. 

#mood

A post shared by Petra Sanader (@petrasanader) on

Putem društvene mreže često objavljuje privatne fotografije svoje svakodnevice. 

Cannot wait for this one to be back in #newyork 🛬🗽🌇 🐝

A post shared by Petra Sanader (@petrasanader) on