ČESTITKA IZ NEW YORKA

Evo kako je Petra Sanader čestitala rođendan najdražoj osobi

28.01.2017 u 17:25

Bionic
Reading

Iako žive na različitim kontinentima, 31-godišnja Petra Sanader u New Yorku, a tri godine mlađa Bruna u Münchenu, sestrinska veza je neraskidiva. Povodom 28. rođendana mlađe kćeri bivšeg premijera Ive Sanadera, Petra Sanader na svoj je način, dirljivim postom i fotografijom nastalom prije deset godina, čestitala svojoj sestri rođendan

'Sretan 28. rođendan ovom malom anđelu!!! Mojoj najdražoj osobi na svijetu! Ne mogu vjerovati da je već prošlo deset godina otkako je ova fotografija snimljena, no naša je povezanost od prvog dana neopisiva, otkako si sjela iza mene na bicikl, a ja sam te vozila po stanu.' Tim je riječima 31-godišnja Petra Sanader čestitala rođendan svojoj tri godine mlađoj sestri Bruni.

Petra Sanader već osam godina živi u New Yorku

Iako žive na različitim kontinentima, budući da Petra već osam godina živi u New Yorku, a Bruna u Münchenu živi s dečkom od 2015. godine, sestrinska ljubav je neraskidiva, a starija Petra oduvijek se zaštitnički ponašala prema mlađoj Bruni. Iako su godinama pod povećalom javnosti, sve otkako se njihov otac počeo baviti politikom, bio hrvatski premijer, a potom i završio u istražnom zatvoru, sestre se time nimalo ne opterećuju, a Petra rado svoj život u Velikoj jabuci dokumentira fotografijama koje potom objavljuje na svom Instagram profilu.

Svojoj sestri Bruni rođendan je čestitala putem svog Instagram profila

Sam bivši premijer, Ivo Sanader, nedavno je snimljen u jednom zagrebačkom restoranu na proslavi rođendana Dragana Vukadinovića, budućeg svekra Brune Sanader, koja je u dugogodišnjoj vezi s njegovim sinom Vedranom Vukadinovićem.