PREMAŠIO OBAMU

Objava u čast preminulog Chadwicka Bosemana dobila najviše lajkova u povijesti te društvene mreže

30.08.2020 u 15:23

Bionic
Reading

Svijet je u petak potresla tragična vijest da je 43-godišnji glumac Chadwick Boseman preminuo od raka debelog crijeva. Objava stavljena na Twitter u Bosemanovu čast dobila je najviše lajkova u povijesti te društvene mreže

Dok ovo pišemo objava u čast preminulog glumca Chadwicka Bosemana na Twitteru ima gotovo sedam milijuna lajkova. Dirljivi oproštaj od Bosemana premašio je čak i prethodnu objavu s najviše lajkova koju je napravio bivši američki predsjednik Barack Obama.

'S neizmjernom tugom potvrđujemo smrt Chadwicka Bosemana. Chadwick je 2016. dobio dijagnozu raka debelog crijeva u trećoj fazi. Četiri godine se borio s rakom koji je u međuvremenu prešao u četvrtu fazu.

Chadwick, istinski borac, nije se dao pokolebati i svijetu je dao niz uloga zbog kojih ga toliko volimo', glasi dio objave te nastavlja nabrajanjem nekoliko filmova u kojima je Chadwick Boseman glumio, a tijekom kojih je prolazio kemoterapiju i operacije.

'Bila mu je čast oživjeti kralja T'Challu u 'Crnoj panteri'. Preminuo je u svom domu. Uz njega su bili njegova supruga i obitelj', piše u objavi koja zatim završava zahvalom na ljubavi i molitvama te uz molbu da se poštuje privatnost ožalošćene obitelji.

Vijest o smrti Chadwicka Bosemana potpuno je iznenadila većinu svijeta jer glumac gotovo nikome nije rekao da se bori s rakom.