NIJE SVE KAKO SE ČINI

Nova knjiga otkriva pravu istinu o odnosu Melanije i Ivanke Trump

29.02.2024 u 07:53

Bionic
Reading

Obitelj Trump vječita je inspiracija mnogim spisateljima, stoga ne čudi da već postoji bezbroj knjiga posvećenih svakom članu posebno u kojima autori iznose, između ostalog, i njihove najskrivenije tajne

Ne samo zbog činjenice da su iznimno bogati već i zbog toga što su zahvaljujući Donaldu Trumpu čak četiri godine proveli u Bijeloj kući, javnost voli čitati sve vezano uz obitelj Trump. Sada se dodatno sve zahuktava, budući da je Trump najavio svoj novi pohod na predsjedničku kandidaturu, pa zbog toga ne čudi da je svjetlo dana ugledala i nova knjiga.

New York Post dobio je na uvid knjigu Katie Rogers pod nazivom 'American Woman: The Transformation of the Modern First Lady, from Hillary Clinton to Jill Biden', a u kojem je dio posvećen i članicama obitelji Trump, odnosno Melaniji i njezinoj pokćerki Ivanki.

Knjiga donosi priče koje su se dešavale u pojedinim predsjedničkim obiteljima iza zatvorenih vrata, pa tako i kod Trumpovih, a dotiče se i odnosa Melanije i Ivanke, kao i čuvene jakne 'I Really Don’t Care Jacket' koju je nosila bivša prva dama.

RIJETKO POJAVLJIVANJE

Najmlađeg Trumpovog sina rijetko viđamo: 'Mali' Barron viši je od dva metra i isti je tata

Pogledaj galeriju

'Melania je bila itekako svjesna da je njezin suprug sugerirao da njegova starija kći pomaže u podjeli odgovornosti prve dame i to joj nije bilo drago', piše u knjizi i potom se pojašnjava kako je Melania jaknu zapravo nosila kao poruku Ivanki Trump.

Knjiga tvrdi i kako su njih dvije vodile vječitu borbu za moć, a Ivanka je navodno promijenila ulogu prve dame i preusmjerila njezin put na 'služenje cijeloj obitelji, a ne samo prvoj dami'. Melania je isto tako neprestano pratila što o njoj piše tisak, njezini kritičari, ali i pristaše, a navodno se nije slagala s uključenošću Ivanke, njezine braće, ali i njihovih supružnika u rad Bijele kuće.

na zabavi u Baselu

Nakon što je odlučila povući se iz politike, Ivanka Trump ne odvaja se od supruga Jareda

Pogledaj galeriju

'Ako je ikada i vodila bitku oko tog pitanja, očito je da ju je izgubila. Pune četiri godine, bilo je teško vidjeti gdje prestaju operacije obiteljske tvrtke i počinje Trumpova administracija.'

Ono što je otkrila njezina bivša pomoćnica Stephanie Grisham je i da je Melania Trump imala odvojene financije od supruga, te da je sve pomno pratila, a za sve oko predbračnih ugovora i ostalih financijskih aktivnosti, na raspolaganju je imala svoje odvjetnike koji su uz 'pristojnu naknadu' odrađivali sve što je tražila.