VESNA PERKOVIĆ

Njezin anđeo čuvar: Sandra Perković ne krije da sve što ima duguje njoj

20.01.2024 u 20:12

Bionic
Reading

Naša proslavljena atletičarka i dalje objavljuje fotografije sa svog novogodišnjeg vjenčanja, a ovoga puta iskoristila je priliku da se na najljepši mogući način zahvali mami Vesni za sve što joj je u životu pružila

'Sve što jesam, ili se ikada nadam da ću biti, dugujem svojoj MAJCI 🧡 Hvala što me podržavaš! Hvala ti što si mi pokazala što je bezuvjetna ljubav. Hvala ti što se brineš za mene jer te još uvijek trebam, hvala ti što si bila moj učitelj, moj anđeo čuvar i moj najbolji prijatelj! Volim te!'

Tim se riječima Sandra Perković, odnosno Sandra Elkasević kako se preziva od udaje za trenera i dugogodišnjeg partnera Edisa Elkasevića, zahvalila na najljepši mogući način svojoj majci Vesni Perković.

Uz to je objavila i njihovu zajedničku fotografiju sa Sandrina vjenčanja, na kojoj upravo Vesna vodi Sandru do njezinog budućeg supruga Edisa.

I dok se na fotografiji Sandra ispod vela široko smije Edisu, Vesnu Perković svladale su emocije dok je svoju kćer držala ispod ruke.

  • +4
Sandra Perković i Edis Elkasević Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Kako je već Sandra otkrila, njezina majka rano je postala samohrana majka i ona je njoj i bratu bila najveća podrška. 'Nisam imala niti potrebu imati tatu. Ne znam gdje bih ga smjestila u taj svoj dnevnik. Moje djetinjstvo je bilo prekrasno i da bih se sad vratila, bilo bi samo zbog nje. Ljubav i energija koju nam je davala je nemjerljiva. Sretna sam i ponosna što sam njezina kći', izjavila je Sandra svojedobno.