prekrasna mladenka

Matija Vuica objavila dosad neviđene fotke Sandre Perković u vjenčanici: 'Zasjalo je sunce'

08.02.2024 u 17:42

Bionic
Reading

O vjenčanju Sandre i Edisa Eklasevića nije poznato puno, osim da je par sudbonosno 'da' izgovorio nakon deset godina ljubavi u društvu bliskih članova obitelji i prijatelja. Taj je dan mladenka blistala u haljini s potpisom Matije Vuice, a poznata dizajnerica sada je objavila i nove fotografije naše Sandre

Sandra Perković na samom je koncu 2023. godine izrekla sudbonosno 'da' svom dugogodišnjem partneru i treneru Edisu Elkaseviću, a cijela je ceremonija bila obavijena velom tajne i skrivena od očiju javnosti. Proslavljena je sportašica neke fotografije podijelila i na svom vlastitom Instagram profilu otkrivši dio slavljeničke atmosfere, no najviše pozornosti privukla je čarobna vjenčanica.

Kao i mnoge mladenke koje za poseban dan žele raskošnu kreaciju, i Sandra se za pomoć obratila Matiji Vuici. I nije pogriješila!

Na svoj je svadbeni dan zablistala u vjenčanici koja odiše vintage glamurom te kombinira čipku i sjajne detalje, ali i kraljevski volumen. Dodatna razina ženstvenosti postignuta je golim leđima i efektnim korzetnim gornjim dijelom, a novopečena gospođa Eklasević je, kako bi naglasila ljepotu vjenčanice, kosu podigla u elegantnu punđu.

Dosad neviđene fotografije lijepe mladenke u raskošnoj vjenčanici na svom je profilu podijelila i poznata dizajnerica zaželjevši paru najljepše želje.

'Mila, zasjalo je sunce, nek ti sja cijeli zivot, sa tvojim Edisom', napisala je Vuica uz crno-bijele fotografije naše Sandre fotografirane ispred i unutar hotela Esplanade u Zagrebu.

poznata lica

Stigle prve fotografije: Pogledajte tko je sve stigao na svadbu Sandre Perković

Pogledaj galeriju