AFERA WEINSTEIN

Nicole Kidman poslala važnu poruku mladim djevojkama

14.10.2017 u 12:09

Bionic
Reading

Slavna oskarovka Nicole Kidman već je ranije svojim priopćenjem vezanim uz seksualni skandal moćnog filmskog mogula Harveyja Weinsteina dala podršku glumicama koje su javno o tome progovorile, a sada je poslala poruku i mladim nadarenim glumicama u usponu

Kidman je svojim priopćenjem pozdravila i dala podršku svim ženama koje su javno progovorile protiv bilo kakve zlouporabe moći, bilo da se radi o obiteljskom nasilju ili seksualnom uznemiravanju na radnom mjestu i poručila da se takvo ponašanje mora iskorijeniti.

Kako piše InStyle, glumica je prošlog tjedna, gostujući na britanskom Magic Radiju, ponovno govorila o potrebi iskorjenjivanja predatorskog ponašanja na radnom mjestu, kao i pružanju potpore žrtvama seksualnog zlostavljanja i napada.

'Radim već više od dva desetljeća za UN Woman na iskorjenjivanju nasilja nad ženama i vrlo je važno ne tolerirati više takvo ponašanje', rekla je Kidman i poručila mladim glumicama u usponu da počnu sebe stavljati u prvi plan.

'Brinite o sebi, budite sigurne da ste zaštićene, ne dozvolite nikome da slomi vaš duh i budite svoje. Previše vremena u kreiranju sebe i svog identiteta trošimo na izgled, a zapravo otkrivanje onoga što jeste i što želite reći, da se čuje i vaš glas, jedno je od najtežih stvari za napraviti, ali i jedna od najvažnijih stvari koje trebate učiniti', poručila je Kidman i naglasila da prvenstveno misli na mlade djevojke.

  • +13
Nicole KIdman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia