UŽIVA U ODMORU

I predivna obiteljska vila u Istri pala je u drugi plan pored Lejle Filipović u bikiniju

26.07.2022 u 12:58

Bionic
Reading

Bivša misica i supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, Lejla Filipović, još je jednom pokazala da su godine za nju tek brojka na papiru, jer na njezinu figuru u bikiniju mogu biti ljubomorne i upola mlađe djevojke

'Jedna fotkica prije nevremena', napisala je pored najnovije objave Lejla Filipović, no nitko, osim nje, nije primijetio da se nevrijeme uopće i sprema, budući da je u prvom planu upravo bivša misica koja izgleda besprijekorno.

Lijepa Lejla pozirala je na stepenicama ispred obiteljske vile u istarskim Rakovcima. Bosonoga, sa crvenim lakom za nokte, spušta se s terase prema dvorišnom dijelu, odjevena u crni bikini preko kojeg je odjenula svileni kaftan zanimljivog printa.

Kaftan je zavezala oko struka, zbog čega je dodatno naglasila svoju vitku figuru, a na glavu je nataknula slamnati šešir. Raspuštene kose i pogleda skrivenog iza trendi sunčanih naočala, Lejla Filipović za svoj je izgled dobila samo komplimente.

  • +5
Lejla Filipović Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Lejla Filipović pobjedila je na izboru za Miss Hrvatske prije 24 godine i za nju vrijeme kao da je uistinu stalo i to odavno.