desetodnevno slavlje

Mladenkina rodbina hrvatskih korijena pokazala fotografije sa spektakularnog vjenčanja na Brunejima

24.01.2024 u 08:57

Bionic
Reading

Veliki dan brunejskog princa i Anishe Ise Kalebić, ljepotice hrvatskih korijena još uvijek privlači pozornost, a sada su se pojavili novi prizori najbližih članova mladenkine obitelji

Ceremonija vjenčanja počela je 7. siječnja i trajala čak devet dana, a vrhunac je imalo u nedjelju u kraljevskoj palači Istana Nurul Iman. S malim odmakom, sada pristižu i fotografije koje se do sad nisu mogle vidjeti.

'Zaista čaroban tjedan u prekrasnim Brunejima u kojem se slavi vjenčanje najljepšeg para! Velike čestitke mladenki i mladoženji', opisala je Anishina sestra Annamaria svoju najnoviju objavu pozirajući među ostalim sa tatom Ivicom Kalebićem te svojim kćerima Mijom i Alanom.

Mia Kalebić Hughes i Alana Kalebić Hughes na svom Instagram profilu podijelile su više fotografija te video ulaska Aishe i princa Mateena prilikom dolaska na obred. Kod njih se mogu vidjeti i uređenje raskošne sale s velikim lakiranim stolom i zlatnim stolicama, cvjetni aranžmani sačinjeni od bijelih ruža i orhideja i puno poziranja u svečanim, crnim outfitima.

Podsjetimo, princ Mateen i Anisha u vezi su nekoliko godina, a poznaju se od najranijeg djetinjstva. Njezin brat Danial Isa Kalebić, mladi milijarder s Bruneja, jedan je od prinčevih najbližih i najodanijih prijatelja.

Sultan Hasanal Bolkiah najavio je njihove zaruke u listopadu 2023. Mladenka je po majci unuka posebnog sultanovog savjetnika, Pehina Date Ise, a mladoženja je deseto dijete i četvrti sin sultana i njegove druge supruge te pilot helikoptera i major u Kraljevskim zračnim snagama Bruneja.

finale 10-odnevnog slavlja

Spektakularno vjenčanje na Brunejima; mladenka hrvatskih korijena izrekla sudbonosno da

Pogledaj galeriju

Kada je riječ o obitelji Anishe s očeve strane, ona je brojna. Njezin otac Ivica danas je u braku s Deom, a s bivšim partnericama i suprugama dobio je djecu - Annamariju, Jean Pierrea, Natashu, Alexandera, Daniala, Anishu, Marinu i Idrisa. Pregledavajući fotografije, ali i proučavajući informacije na internetu, Alexandera je dobio s nekadašnjom britanskom glumicom, a danas odvjetnicom Trudy McBride, dok je Daniala, Anishu, Marinu i Idrisa dobio s Brunejkom Mariam Isom.