miljenica publike

Minea o svojoj savršenoj liniji i hoće li s dečkom pred oltar

20.08.2023 u 15:19

Bionic
Reading

Ovog ljeta naša pjevačica radi punom parom. Gotovo svakodnevno se javlja s raznih destinacija gdje uživa zabavljajući svoju publiku

Posljednjih godina osim svojim pjevačkim i voditeljskim postignućima i uspjesima, Renata Končić Minea privlači pažnjom vrhunskim izgledom.

'Nema tajne. Nikad nisam ni skrivala, dosta variram s kilogramima i zaista sam veliki gurman. Hrana mi je jako važna, ali kad dođem do neke granice, ne negiram je nego nastojim popraviti stanje. U rujnu prošle godine odlučila sam napraviti malo veći zaokret koji neće trajati samo sezonski nego cijelu godinu. Prebacila sam se na kuhano povrće, laganiju hranu i salatu te potpuno izbacila slatko. A ovisnik sam o slatkom', ispričala je za Story.

  • +3
Renata Končić Minea Izvor: Cropix / Autor: Darko Tomas

Slatkiše je, kaže, prestati jesti 'tvrdoglavošću, ali poslužila se i trikovima'. U prvoj fazi jela je dosta voća, čime je nadomještala potrebu za šećerom, sve dok se tijelo nije adaptiralo. Priznala je da kad bi imala puno posla i stresa, jela svašta, tek toliko da nije gladna, no da takve faze, kod nje ne traju dugo. Uz to, naravno i redovito vježba.

Na pitanja o udaji se, kazala je, samo nasmije. Naglasila je da 'voli svoj život i misli da sudbina postoji te da je sve negdje zapisano'. To što nije 'uspjela ostvariti neke svoje želje ne smatra neuspjehom, nego životom koji ti nekad da, nekad ne'. Kao mala je zamišljala veliko vjenčanje, vjenčanicu iz spota 'November Rain'. Kad je riječ o ljubavi, tajanstveno je izjavila da je 'trenutačno zadovoljna i na tom planu'.