'malo za promjenu'

Ona uvijek pogodi: Minea je stalno u bojama, a sad je osvanula u crnom od glave do pete

17.03.2023 u 13:42

Bionic
Reading

Pjevačica i voditeljica IN magazina nakon toliko godina karijere i dalje oduševljava svojim izgledom, a mnogi će se složiti da Renata Končić Minea doista stari kao vino

Na Instagram profilu ovu veselu voditeljicu i pjevačicu prati preko 83 tisuće ljudi koje ona rado uveseljava svojim atraktivnim objavama.

'Za sve one koji mi pišete da imam najšareniji feed evo, malo za promjenu, jedan prekrasan crni outfit', opisala je Renata Končić Minea fotografiju na kojoj pozira u crnoj mini haljini s remenom oko struka koja je savršeno istaknula njezine vitke noge i figuru.

Minea plijeni pažnju svojim glasom, ali i stasom, a u jednom od ranijih intervjua je otkrila kako održava liniju. Priznala je da je veliki gurman, voli kuhati i da cijeli svoj život vodi bitku s kilogramima. S vremenom je prihvatila svoje tijelo takvo kakvo jest. Zadnjih godina zna što smije jesti, a što ne. Nema nekih konkretnih dijeta, ali trudi se jesti zdravo. Uz to ide i na vježbanje tri puta tjedno. Kad se opusti s prehranom i tjelovježbom, to se na njoj, kazala je, odmah vidi, ali ima mjeseci u godini kad si da oduška.

  • +3
Renata Končić Minea Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL