iskrena do kraja

Maja Šuput: 'Voljela bih biti dio neke serije ili sitcoma da mogu pokazati da to mogu'

22.12.2023 u 19:10

Bionic
Reading

Ovog vikenda gledatelje Nove TV očekuje finale jubilarne desete sezone 'Supertalenta' u kojoj je pjevačica i uspješna poduzetnica dio žirija. Kraljica svadbi smatra da 'boljeg žirija nema, jako je sretna što je dio ekipe i da su oni 'svojevrsne maskote emisije'

Maja Šuput kaže da mislim da je svih ovih godina pokazala koliko joj moda znači i to ne samo u 'Supertalentu', već i u svim svojim pojavljivanjima. Platforma 'Supertalenta' daje joj, kaže, mogućnost da iznese nešto što zaista nema nigdje drugdje pokazati i da to šou daje poseban ton i da tamo ima smisla. Moda u toj emisiji, rekla je, 'znači isto koliko i njezina riječ prema kandidatima'.

Otkrila je da ponekad dođe u garderobu i ne zna što će taj dan nositi, osim ako kreacija nije zahtijevala da je ranije isproba. Nema utjecaja na stajlinge, niti je to previše zanima. Sve to radi Marko Grubnić, a ona 'obožava ostati iznenađena'.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

Mnogi se ne sjećaju da je imala uloge u serijama 'Zauvijek susjedi' i 'Naša mala klinika'. Izjavila je da joj to nije 'ostalo u nekom sjajnom sjećaju'. Te su joj 'epizode sada i malo neugodne za gledanje'. Oduvijek je maštala da glumi, ali sad bi ipak odvagnula gdje bi se pojavila i s kakvim scenarijem.

'Voljela bih biti dio neke serije ili sitcoma koji ima glavu i rep pa da zaista mogu nešto i odglumiti u tome i pokazati da to mogu. To je ostala još neostvarena želja. Svakako bih voljela glumiti nešto dobro napisano', poručila je za Novi list.

KONCERT U HERCEGOVCU

Pogledajte kakvu je kreaciju Maja Šuput odabrala za nastup na Danima krumpira

Pogledaj galeriju