ubilo ih čekanje

Babuška i dedek: Maja Šuput i Marko Grubnić u dosad neviđenom izdanju

19.11.2023 u 18:44

Bionic
Reading

Kraljici svadbi, uspješnoj poduzetnici i članici žirija 'Supertalent' zabave nikad ne nedostaje. Osobito kad je s njom u društvu njezin najbolji prijatelj, stilist s kojim se druži i surađuje već 20 godina. Ovaj put su se našalili na svoj račun

'Dok se spremamo za večerasnji Supertalent shvatili smo da ćemo doživjeti ozbiljne godine spremajući se za snimanja pa smo pomoću aplikacije dobili odgovor kako ćemo izgledat u trećoj dobi. Dakle Marko Grubnić i ja kao baba i deda. Nemam ništa protiv', napisala je Maja Šuput.

Marko Grubnić je komentirao da 'nisu loši' i da čuva tu fotografiju kako bi je mogli usporediti za 15-ak godinas time kako će tada izgledati.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Osim urnebesnih usporedbi da Maja sliči na Carrie Bradshaw, a Grubnić 'malo vuče na Dinu Merlina', pratitelji su si dali oduška. 'Ovo je Genijalno', 'Napokon jedna bez filtera', 'Skoro pa isti', komentari pljušte.

Podsjetimo, upravo je Grubnić zadužen za sva Majina izdanja u showu 'Supertalnet', ali i njezina pojavljivnja u javnosti. Prije koji dan je izjavila njegova 'manje draga izdanja' koje joj je priradio, a među njima su cvjetna izdanja koja, rekla je, mrzi. Zelene kombinacije je dugo trebalo da ih prihvati kao i burgundy izdanja.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL