NIJE MOGLA POGODITI TON

Madonnin nastup na Eurosongu ispao debakl, nemilosrdno je ismijavaju na društvenim mrežama

19.05.2019 u 09:10

Bionic
Reading

Iščekivani Madonnin nastup na ovogodišnjem Eurosongu postao je tema dana na društvenim mrežama, a 60-godišnju kraljicu popa, koja je muku mučila da pogodi ton, nemilosrdno ismijavaju

Kraljica provokacija i ovoga je puta odlučila uzburkati vode, pa su prateći plesači u jednom trenutku nastupa na pozornici nosili izraelsku i palestinsku zastavu, čime je razljutila i organizatore koji su potvrdili da to nije bilo unaprijed pripremljeno.

'Eurovizijsko glazbeno natjecanje nije politički event i Madonnu smo s tim upoznali', stoji u službenom priopćenju organizatora.

Madonnin nastup na Eurosongu Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

No to je ipak donekle ostalo u sjeni njezinog nastupa u kojem su do izražaja došle njezine slabašne vokalne sposobnosti.

Prvu je otpjevala pjesmu 'Like a Prayer', hit star 30 godina, no to nije zvučalo ni približno onako kao što bi trebalo. Madonna je muku mučila da pogodi ton, a ništa manje 'impresivan' nije bio ni njezin nastup s reperom Quavom, s kojim je izvela novu pjesmu 'Future'.

Biloje to dovoljno da se užare društvene mreže, a komentari su bili svakakvi.

'Kakvo sramoćenje', 'Je li ovo sprovod Madonnine karijere', 'O bože, Madonna je izgubila glas', 'Nula bodova za Madonnu', samo su neki od komentara.

No, našlo se i onih koji su stali u njezinu obranu, tvrdeći da umjetnici ne trebaju imati samo glas, već i znati prenijeti poruku, pozdravivši njezin politički istup.

  • +35
Finalna večer Eurosonga 2019. Izvor: eurovision.tv / Autor: eurovision.tv