mačkoljubac

Baby Lasagna otkrio tko će se brinuti o njegovim mačkama dok je on na pohodu na Švedsku

26.04.2024 u 09:39

Bionic
Reading

Marko Purišić je u petak ujutro krenuo put nastupa na Eurosongu. U Zračnu luku dr. Franjo Tuđman stigao je u Rimčevoj Neveri, a prije odlaska posjetio švedsko veleposlanstvo u Hrvatskoj, predstavio svoju slikovnicu, a pred put je odradio nekoliko medijskih gostovanja

Baby Lasagna veliki je zaljubljenik u mačke i njihov zaštitnik, a jednog od svojih mačaka je uvrstio u svoj spot za pjesmu 'Rim Tim Tagi Dim' te u svoju slikovnicu koju je ovih dana predstavio.

Za HRT-ove društvene veze ispričao kako će mu izgledati dani bez njegovih ljubimaca. 'Već mi sad fale, tri dana sam u Zagrebu, baš sam to s Elizabetom pkomentirao', rekao je glazbenik u videu dok je gladio crno bijelu mačku u predvorju HRT-ove zgrade. Pokazao je od kojeg pokreta mačke kišu.

Jakne za proljeće Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/tportal.hr

'Sedamnaest dana neću vidjeti Gertrudu, Branku i Stjepana i već mi fale. Mačke će hraniti Elizabetini nono i nona, tako da smo ih njima predali. Malo me strah jer nona im zna davati nešto slatko. Ali neće, dobila je specifične upute i rekla je da će poslušati', otkrio je Baby Lasagna i dodao:

'Preživjet će one bez mene, to su mačke. Možda ih se bude trebalo zvati preko video poziva, malo im raditi mijau, mijau. Možda nam vrate pozdrav', ispričao je kroz smijeh.

ODLAZAK SA STILOM

Baby Lasagna u Rimčevoj Neveri stigao u zračnu luku pa otputovao za Švedsku

Pogledaj galeriju