'posebno vrijeme'

Kim Kardashian se prisjetila prošlosti: Objavila fotografiju iz mladosti

12.01.2024 u 20:03

Bionic
Reading

Prije reality showa, milijuna obožavatelja i pratitelja na društvenim mrežama i naslovnica najprestižnijih svjetskih časopisa, bila je sasvim obična djevojka. Najpoznatija reality zvijezda današnjice i poduzetnica obilježila je 43. rođendan svoje najbolje prijateljice Allison Statter podijelivši na društvenim mrežama fotografiju na kojoj se može vidjeti kako je izgledala nekada

Kim Kardashian, često na Instagram profilu dijeli svoje fotografije iz prošlosti. Ovog puta je za to imala i specijalan razlog.

Obilježila je 43. rođendan najbolje prijateljice Allison Statter podijelivši crno-bijelu fotografiju njihovog druženja u Francuskoj. Može se vidjeti kako Kardashianka odmara na leđima svoje prijateljice koja leži na krevetu.

'Sretan rođendan mojoj bff. Najbolje smo prijateljice već 43 godine. Sviđa mi se ova naša fotografija iz srednje škole. Ona me vraća u tako posebno vrijeme u našim životima. Imale smo 16 godina, bile smo na ljetnom putovanju s tvojim roditeljima na jugu Francuske dok je tvoj tata vodio Eaglese pa smo bile djeca na turneji', napisala je Kim.

Dodala je da joj je to bio 'prvi put da je posjetila u Europu' te da su 'cijelo vrijeme vodile dnevnik kojeg još uvijek čuvaju'.

'Naša sjećanja kao obitelji su neusporediva i sada kada su naši dečki najbolji prijatelji čini mi srce punim', zaključila je prije nego što je dodala 'Volim te zauvijek'. Kardashian je u prošlosti pričala o svom neraskidivom prijateljstvu sa Statter. 'Znam da uvijek kažem 'moja BFF' i definitivno ih imam puno, ali Allison i ja smo to još iz daleke prošlosti', izjavila je Kim u videu 'Inner Circle' iz 2016. godine.

ZAUSTAVI SE VJETRE

Može li luđe od ovoga? U stajlingu za ludi provod Kim Kardashian rođendan proslavila u burger baru

Pogledaj galeriju