razapeli je

Kći Monice Bellucci pokazala novog dečka i doživjela napade: 'Prelijepe cure uvijek s ružnim muškarcima'

03.11.2023 u 17:20

Bionic
Reading

Devetnaestogodišnja Deva Cassel osvojila je modni svijet, a ide i stopama svojih poznatih roditelja te se bavi i glumom. No pažnju privlači i svojim privatnim životom

i Monice Bellucci i Vincenta Cassela ovih dana iznenadila svoje sljedbenike na Instagramu potvrdivši romansu s talijanskim glumcem Saulom Nannijem.

Objavila je njihove prve, crno bijele fotografije snimljene na jahti i opisaka ih sa: 'Istinito je'. Ipak, sve je iznenadila Saulova tetožava zbog koje su njezini pratitelji odmah osudili ovu vezu. Zbog Saulove tetovaže koja odmah upada u oko na jednoj od fotografija, mnogi su odmah osudili ovu vezu.

'Sani, uskoro ćeš biti bivši', 'Prelijepe cure uvijek s ružnim muškarcima', 'Kako možeš biti s iluminatom', 'Ne ponavljaj greške svoje majke', pišu joj pratitelji. Zbog prekida s bivšim dečkom Lucom Salandrom, mnogi drže da je mlada manekenka krenula očevim stopama po pitanju turbulentnog ljubavnog života.

  • +3
Deva Cassel Izvor: Profimedia / Autor: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Podsjetimo, prvu kćer Devu glumica je rodila u 39. godini, a drugu kćer Leonie u 45. Od Cassela se rastala 2013. godine, a sad je u vezi s poznatim redateljem Timom Burtonom. Vincent se oženio s francuskim modelom Tinom Kunakey 2018. nakon dvije godine veze, a par ima kćer Amazonie koja je rođena u travnju 2019. godine. Vincent i Tina su se očito razveli, jer glumac ponovno ljubi i uživa u društvu zanosne 27-godišnje Narah Baptista.