DRUŠTVO U TERETANI

Josh Brolin spreman je za 'Deadpoola 2'

30.07.2017 u 19:36

Bionic
Reading

Glumac Josh Brolin i njegova žena Kathryn Boyd na Instagramu su objavili fotografiju koju su popratili prilično neobičnim tekstom

Josh Brolin pronašao je najbolji način kako tijelo dovesti u red – nagovorio je suprugu Kathryn Boyd da mu pravi društvo tijekom pripreme za ulogu 'Cablea' u filmu 'Deadpool 2'. Par se sjajno zabavio, a usput je promovirao dvije stvari odjednom – vlastitu liniju sportske odjeće i film.

Ono što je većinu njegovih obožavatelj(ic)a ugodno iznenadilo bilo je to da 49-godišnji glumac na sebi naizgled nema ništa.

'Cilj nam je živjeti u teretani i nikad je ne napuštati, piti hranjive tvari iz boce i pozirati pred nizom zrcala dok se ne rastopimo od divovskog narcisizma. Nadamo se kako ćemo prodati sve kako bismo ostali bez ičega što možemo odjenuti', tim je riječima Josh Brolin popratio crno-bijelu fotografiju svoje žene i sebe pred ogledalom.

'Deadpool 2' peti je najočekivaniji film o super-herojima, a režirat će ga Davie Leitch poznat po svom radu na filmovima serijala 'John Wick'. Deadpoola će, naravno, ponovo utjeloviti Ryan Reynolds, dok će Josh Brolin glumiti Cablea.

'Deadpool 2' bit će u kinima sredinom 2018.

Autor: YouTube