filmske priče

Kad film postane stvarnost: Ovi poznati zaljubili su se na setu

21.04.2024 u 12:40

Bionic
Reading

Gledajući romantične filmove često ne možemo zamisliti da su njihovi odnosi samo gluma te napisana priča, no nekim pričama filmovi su bili tek početak. Jedna od najpoznatijih holivudskih ljubavnih priča počela je na setu filma 'Gospodin i gospođa Smith', a brojni su poznati svoju sreću pronašli upravo u kolegi

Ljubav u Hollywoodu odavno je fascinirala publiku diljem svijeta, nadilazeći obične tračeve o slavnima. Od kultnih ljubavni s ekrana do veza izvan ekrana koje odražavaju bajke ili dožive tragični kraj, carstvo holivudskih ljubavnih priča oduvijek spaja strasti, slomljena srca i brojne tajne koje nikada nećemo doznati.

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Originalni Bennifer zaljubio se na snimanju filma 'Gigli' 2001, a već iduće godine Ben Affleck zaprosio je Jennifer Lopez. Iako je vjenčanje trebalo biti u rujnu 2003, nekoliko tjedana prije vjenčanja odgodili su slavlje zbog pretjerane medijske pozornosti, a službeno su prekinuli u siječnju 2004.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Gotovo 20 godina nakon, Bennifer se vratio - jači nego ikad!

Zaručili su se u travnju 2022, a vjenčali u Las Vegasu tog srpnja. Njihova se djeca sjajno slažu te često zajedno druže, a Lopez i Affleck izgledaju sretnije no ikad.

Blake Lively i Ryan Reynolds

Ovaj poznati par upoznao se 2010. godine na snimanju filma 'Green Lantern', no oboje su tada izlazili s drugima. Nasreću, njihove veze su propale i već 2011. Reynolds i Blake su se spojili, a već godinu dana nakon održali tajno vjenčanje.

'Otprilike godinu dana nakon filma 'Green Lantern', oboje smo bili samci i otišli smo na dvostruki spoj. Ona je bila na spoju s drugim tipom, a ja s drugom djevojkom - i bio je tonajnezgodniji spoj za dotične zabave jer smo bili poput vatrometa', rekao je Reynolds jednom prilikom.

Penelope Cruz i Javier Bardem

Iako su se Penelope Cruz i Javier Bardem upoznali i glumili u 'Jamón Jamón' 1992, nisu se zaljubili jedno u drugo sve dok nisu surađivali na 'Vicky Cristina Barcelona' 2008 godine. Nakon dvije godine veze, vjenčali su se tijekom privatne ceremonije u ljeto.

Jada Pinkett Smith i Will Smith

Mnogi ne znaju da je Jada Pinkett Smith došla na audiciju da glumi ljubav Willa Smitha u seriji 'The Fresh Prince of Bel-Air' 1994, no iako nije dobila ulogu, dobila je princa! Njih dvoje su nedugo nakon toga počeli izlaziti, a godine 1997. vjenčali su se na tajnom i raskošnom novogodišnjem vjenčanju.

Iako je njihova veza djelovala idilično, u listopadu je objavljena vijest kako su već sedam godina razdvojeni.

'Mislim da smo oboje još uvijek bili zaglavljeni u našoj fantaziji o tome što smo mislili da bi druga osoba trebala biti', rekla je Pinkett Smith otkrivši da su ih pokušaji da poprave odnos iscrpili.

Natalie Portman i Benjamin Millepied

Ne samo da je Benjamin Millepied bio plesač u 'Crnom labudu', već je također pomogao u koreografiji filma za koji je Portman dobila nagradu za najbolju žensku glavnu ulogu.

'Ben je bio iznimno pažljiv, predan i strpljiv kako bi se pobrinuo da sve bude kako treba. Željeli smo da sve u vezi s prstenom govori o stvarima koje su Natalie važne', rekla je dizajnerica nakita koja je Millepiedu pomogla dizajnirati prilagođeni zaručnički prsten za lijepu glumicu.

Međutim, prošla je godina bila fatalna za ovaj 11-godišnji brak. Navodno je plesač i koreograf imao aferu s aktivisticom za klimatske promjene, a, unatoč pokušajima da brak spase, odluka o rastavi bila je jedino logično rješenje.

Channing Tatum i Zoe Kravitz

Glumac je osobno skautirao da glumi u redateljskom debiju i trileru s potpisom lijepe Kravitz 'Trepni dvaput', a nakon zajedničkog rada na filmu, Tatum i Kravitz su se zbližili i sprijateljili na raznim sastancima u New Yorku, a sve kako bi se naposljetku 2021. upustili u romantičnu vezu.

'On je sjajan tip. Jako se dobro slažemo. Mi također imamo svoj odnos. Družimo se. Razgovaramo. On je vrlo duševno ljudsko biće. Dobro je odgojen. Ima manire i klasu', komentirao je Lenny Kravitz koji će uskoro dobiti titulu 'punac'.

Zendaya i Tom Holland

Oni su jedan od najutjecajnijih, ali i najskromnijih parova Hollywooda. Zendaya i Tom Holland upoznali su se na setu Marvelovog filma u Spidermanu 2016. godine, a suradnja je prerasla u prijateljstvo, a prijateljstvo je naposlijetku dobilo romantični zaokret.

'Ne mogu ne biti osoba i živjeti svoj život i voljeti osobu koju volim. Ali također imam kontrolu nad onim što odlučim podijeliti. Radi se o zaštiti mira i dopuštanju stvarima da budu vaše, ali i o tome da se ne bojite postojati', komentirala je Zendaya odluku da vezu žele čuvati u privatnosti.

Nedavno se čak šuškalo da su prekinuli, no šuškanja su demantirali zajedničkim dolaskom na jedan teniski turnir.

Ryan Gosling i Rachel McAdams

Bilo bi nemoguće izdržati taj čitav splet osjećaja koje su u film 'Bilježnica' unijeli Ryan Gosling i Rachel McAdams...

Na film 'Bilježnica' rijetko je tko ostao suzdržan, a glumci su filmsku priču preselili i na stvarni život - a i prava je priča jednako romantična!

'Možda ne bih trebao ispričati ovu priču, ali stvarno se nisu slagali jednog dana na setu. Stvarno ne', rekao je producent filma otkrivši da je Gosling pred 150 ljudi tražio da se glumicu udalji sa seta i zamijeni nekom drugom.

Dvije je godine trajala njihova ljubav, no 2007. su prekinuli ostavši navodno u dobrim odnosima. Poznato je kako je Gosling neko vrijeme čak i održavao kontakt s obitelji bivše partnerice, a McAdams ga je podržala na njegovom DJ nastupu u Hollywoodu u srpnju 2008.

Ryan Gosling i Eva Mendes

Ljubav ovog para u posljednje je vrijeme pod povećalom zbog nevjerojatne uloge Ryana Goslinga koji je trijumfirao kao Ken u filmu 'Barbie'. Iako je poznato da su u ljubavi od 2011. godine, par smo tek nekoliko puta vidjeli zajedno.

Par se zaljubio tijekom snimanja filma 'The Place Beyond the Pines' 2011. kada su glumili par s malim sinom, a Gosling je nakon priznao kako je prilikom snimanja shvatio da želi obitelj - i to baš s Evom Mendes!

Mendes i Gosling dobili su svoje prvo dijete, kćer Esmeraldu, 2014., a nakon dvije godine nakon i kćer Amadu. Poznato je kako u kući nemaju dadilje, a pri odgoju djece pomažu im njihovi roditelji te obitelj.

Jennifer Aniston i Justin Theroux

'Moji brakovi su bili vrlo uspješni, po mom mišljenju. Kad im je došao kraj, to je bio izbor jer smo odabrali biti sretni, a ponekad sreća više ne postoji unutar tog dogovora', rekla je Aniston komentirajući brak s Pittom i brak s Justinom Therouxom.

Godine 2007. Aniston je posjetila set novog filma prijatelja Bena Stillera 'Tropic Thunder', gdje je upoznala Justina Therouxa, a s Therouxom se ponovno zbližila 2010. na snimanju filma 'Wanderlusta' te su u kolovozu 2011. počeli živjeti zajedno.

U kolovozu 2015. organizirali su tajno vjenčanje prevarivši prijatelje da dolaze na rođendansku zabavu, a dvije i pol godine nakon objavili su svoj razvod uz tvrdnju da i dalje ostaju najbolji prijatelji.

Brad Pitt i Gwyneth Paltrow

Paltrow i Brad Pitt bili su u vezi od 1994. do 1997, ali su prekinuli samo nekoliko mjeseci nakon zaruka.

Upoznali su se na setu filma 'Se7en', a Pitt je rekao da u njezinom prisustvu nije mogao ni govoriti od osjećaja zaljubljenosti. I dok je Pitt odmah znao da će se razviti ljubav, Paltrow je isprva mislila da je Pitt samo jako simpatičan i prijateljski nastrojen kolega.

Tijekom snimanja filma glumac ju je zaprosio, a šest mjeseci nakon što su objavili zaruke, iste su i raskinuli.

'Mislim da sam bila dijete i nisam bila spremna. Bio je predobar za mene', rekla je Paltrow 2015, a i danas su u sjajnim odnosima. Pitt i Paltrow velika su si podrška u skincare projektima kojima se oboje bave, a Pitt je nedavno rekao kako je divno imati Paltrow kao prijateljicu.

Angelina Jolie i Brad Pitt

Jedan od najslavnijih holivudskih parova svih vremena upoznao se na setu trilera 'Gospodin i gospođa Smith', a mnogi su im tada zamjerili ljubavne iskrice jer je Pitt još uvijek bio u braku s Jen Aniston, a Jolie tek odnedavno single od bivšeg supruga Billyja Boba Thortona. Međutim, to ih nije omelo u ljubavi...

Zaručili su se nakon devet godina veze, a sa svojih 20 najbližih prijatelja i članova obitelji izrekli su 'sudbonosno da' 2014.. na imanju u Francuskoj, oko kojega sada i vode težak sudski proces.

Pitt je zakonski usvojio dvoje Jolieine prethodno usvojene djece, a zatim su zajedno usvojili još dvoje. Unatoč četvero posvojene djece, par je u siječnju 2006. dobio i blizance.

'Ovo je kaos, ali mi se s njime nosimo i divno se zabavljamo', rekla je tada Jolie.

Ubrzo nakon njihove druge godišnjice braka, Jolie je podnijela zahtjev za razvod od Pitta te navela nepomirljive razlike i zatražila fizičko skrbništvo nad njihovo šestero djece. Nedavno je čak priznala i da je poznati glumac bio nasilan prema njoj i djeci, što je Pitt demantirao.

  • +7
Parovi koji su se upoznali na setu Izvor: Profimedia / Autor: Diggzy/Jesal / Shutterstock Editorial / Profimedia