pohvalila se

Jelena Veljača ponosno pozirala u društvu Brigitte Macron

29.06.2023 u 21:12

Bionic
Reading

Spisateljica, producentica i aktivistica Jelena Veljača trenutno uživa u Parizu, a jedna od fotografija snimljenih u 'Gradu svjetla' posebno privlači pažnju

I dok neki početka ljeta već provode na plažu i uz bazene, Jelena Veljača uživa u svakom koraku svog užurbanog načina života te se javlja iz Pariza.

Ondje ju je odveo posao, a Jelena je na svom Instagram Storyju objavila niz fotografija koje, između ostalog, otkrivaju i njezin vrlo chic i elegantan stajling. Odjevena u bijele hlače širih nogavica i dulji sako bez rukava koji je sofisticirano isticao siluetu, Jelena je bila oštra konkurencija nadaleko poznatim chic Parižankama.

No, ono što je zasigurno privuklo najveću pažnju njezinih obožavatelja bila je fotografija na kojoj pozira s Brigitte Macron. Fotografija prikazuje Jelenu i Ivonu Čulo u društvu prve dame Francuske. Supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, poznata po svom vrlo chic i bezvremenskom stilu, i ovog puta, odjevena u bež i bijelu kombinaciju, bila je dosljedna prepoznatljivom modno izričaju.

Zajednička fotografija dopala je Jeleninim prijateljima i pratiteljima, te su joj to i rekli u komentarima koje su popratili s nizom emotikona, do srca, vatre, ruže, pa do ruku koje plješću.

  • +3
Jelena Veljača i Vito Turšić Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL