neraskidiva veza

Jelena Veljača obilježila godišnjicu braka i prisjetila se svog romantičnog vjenčanja

14.06.2023 u 10:29

Bionic
Reading

Mnogima je poznato koliko je spisateljica, producentica i aktivistica zaljubljena u svog supruga Vitu Turšića. Nerijetko to pokazuje na društvenim mrežama, a jučer su obilježili svoj veliki dan

'Bilo je to najljepše vjenčanje na kojem sam bila. Najbolji dio je bio što je bilo tvoje i moje. Sve vas volimo bando sa slika, hvala vam što ste naši', poručila je Jelena Veljača uz više fotografija sa jednog od najvažnijih dana u svom životu.

Podsjetimo, Veljača se za bivšeg savjetnika Kolinde Grabar-Kitarović udala u Botaničkom vrtu u Zagrebu. Nosila je kratku, bijelu haljinu s potpisom poznatog dizajnera Alexandera McQueena i bijeli sako, a čitavo vrijeme nije skidala osmijeh s lica.

Tereza Kesovija je mladencima otpjevala pjesmu 'Moja posljednja i prva ljubavi' poslije obreda. Koju godinu nakon vjenčanja par je kupio i stan u centru Zagreba koji su potom renovirali (prije toga su živjeli u stanu od 165 kvadratau zagrebačkoj Martićevoj ulici).

  • +3
Jelena Veljača i Vito Turšić Izvor: Pixsell / Autor: Slaven Branislav Babic/PIXSELL

'Slobodan dan usred tjedna proveden na jednom od tri balkona, ovaj pogled je vrijedio cijelog stresa oko selidbe', napisala je Jelena ispod videa kojeg je nedavno pokazala pratiteljima na Instagramu. Prije toga je pokazala pod na jednom od balkona napravljen od epoksi smole, a više puta je pokazala i razne dijelove svog novog obiteljskog gnijezda dok su trajale renovacije.

Inače, njoj je to treći brak. S glumcem i voditeljem Jankom Popovićem Volarićem bila je u braku od 2009. do 2012. godine, a s Draženom Čučekom (s kojim je dobila kći Lenu) od 2015. do 2018. godine.