okrugli rođendan

Opet se slavi kod Ane Gruice, a sve zbog njezinog supruga

11.01.2024 u 10:17

Bionic
Reading

Ljubav Ane Gruice Uglešić i Borana Uglešića cvjeta, a snagu su udružili i u humanitarnim projektima. Kako bi još jednom odala počast dobroti i veličini svog supruga, u rođendanskoj je čestitci Ana napisala uistinu značajne riječi ljubavi i poštovanja

Ako je suditi po Instagramu, Ana Gruica Uglešić zbilja živi sretan i ispunjen život. Od treninga i humanitarnog rada do glumačkih projekata, sreća se nalazi u svakoj minuti njezinog dana, ali najveći izvor sreće ipak je njezina obitelj. Osim sina Marata Ivana, glavna osoba zaslužna za osmijeh na njezinom licu njezin je suprug Boran Uglešić. U Borana je Ana zaljubljena više od šest godina, a u rođendanskoj čestitci otkrila je čime ju osvaja svakoga dana.

'Mom mužu, prije svega čoviku sa velikim Č, životnom partneru i prijatelju želim sretan 50. rođendan!', započela je glumica te dodala: 'Godine su ti donijele samo šarm, zrelost, znanje i stabilnost. Ne boj ih se dok god imaš tako žive, neiskvarene, dječje oči još uvik željne svita. Dao Bog pa se uvik ovako smijali. Tvoje najbolje vrime tek dolazi…'

Osim opisa u koji je unijela puno ljubavi i lijepih želja, Ana je čestitku uljepšala i slikom nasmijanih supružnika.

Iako je lijepa Splićanka uglednog psihijatra navodno poznavala i ranije, među njima je zaiskrilo u ljeto 2017. godine kada su i prohodali. Zaruke su objavili nakon godinu dana, a samo dva tjedna kasnije vjenčali su se na tajnoj ceremoniji na Šolti.

'Našli smo se i u dobru i u zlu. Bilo je naravno i ružnih trenutaka i neugodnih, ali smo to uspjeli sve nekako prebroditi razgovorom, pričom. Imamo predivnu djecu, predivne familije, funkcioniramo zajedno', ispričala je glumica jednom prilikom za IN Magazin otkrivši kako bračni život sjajno funkcionira.

Prošle su godine sklopili i crkveni brak, a Ana je tom prilikom zablistala u romantičnoj kreaciji s potpisom Matije Vuice.

u dobru i u zlu

Ana Gruica i Boran Uglešić uplovili u crkveni brak

Pogledaj galeriju