DVOSTRUKA SREĆA

Dugo je nismo vidjeli, evo i zašto: Doris Vrečko se udala u tajnosti i postala mama

08.08.2018 u 09:23

Bionic
Reading

Televizijska voditeljica i bivša prvakinja u mačevanju u javnosti se nije pojavljivala već neko vrijeme, od kad se povukla s malih ekrana. U međuvremenu se život Doris Vrečko u potpunosti promijenio

Doris Vrečko se početkom lipnja u krugu najbližih prijatelja i obitelji udala za kanadskog hokejaša Shaonea Morrisonna, a krajem prošle godine rodila je sina, piše Story. Prvi su puta u javnosti zajedno viđeni prije dvije godine u šetnji zagrebačkim Cvjetnim trgom. Vjenčanje je bilo u Mimari, a Doris je nakon vjenčanja promijenila prezime u Morrisonn.

Doris se na društvenoj mreži pohvalila fotografijama s njihovog odmora s tajne egzotične destinacije, a upravo je Tportal prvi pisao o ljubavi lijepe voditeljice i njezinog odabranika. Rođen je i odrastao u Vancouveru, a 2014. je stigao u Zagreb jer je potpisao ugovor za zagrebački HK Medveščak. Prije dolaska u Zagreb nosio je dres Washington Capitalsa, Boston Bruinsa i Buffalo Sabresa i stekao veliko iskustvo zbog kojeg su ga mediji prozvali Tyson ili Suarez u svijetu hokeja.

Sredinom rujna prošle godine prošetala je gradskom špicom u društvu majke i pritom pokazala trudnički trbuščić. Voditeljica i bivša državna prvakinja u mačevanju koja je nekad koračala i na modnim pistama, nakon zdravstvenih problema 2010. godine kad se onesvijestila i završila u bolnici, uspješno se oporavila, a sada je, čini se, sretnija no ikad.

Doris Vrečko prošetala špicom Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić