TREĆA SREĆA

Čuju se svadbena zvona: Zvijezda 'Melrose Placea' zaručila se za svoju srednjoškolsku ljubav

21.06.2020 u 11:51

Bionic
Reading

Glumicu Heather Locklear paparazzi su uslikali sa zaručničkim prstenom, što je pokrenulo šuškanja o zarukama s dugogodišnjim dečkom Chrisom Heisserom, a vijest su potvrdili bliski članovi glumičine obitelji i otkrili kako je reagirala obitelj

Nakon dva propala braka Heather Locklear odlučila je okušati sreću po treći put. Zvijezda hit serije 'Melrose Place' se, kako pišu američki mediji, zaručila za svoju srednjoškolsku ljubav, Chrisa Heissera.

Vijest o zarukama proširila se nakon što su paparazzi 58-godišnju glumicu uslikali tijekom šetnje u Los Angelesu. Locklear, koja iza sebe ima dva propala braka s rock glazbenicima Tommyjem Leejem i Richiejem Samborom, primijećena je s velikim dijamantim prstenom na ruci.

Nedugo zatim People je potvrdio vijest o zarukama, a par je prema riječima bliskih članova obitelji zaručen od konca travnja. Njezin dugogodišnji partner zaručio je glumicu na dan proslave njezinih godinu dana trijeznosti.

'Zaista su sretni zajedno. Njezina obitelj, roditelji, cijela rodbina i njena kćer podržavaju je u odluci da se ponovno uda i uzbuđeni su zbog nje', potvrdio je izvor blizak slavnoj glumici koja iz braka s bivšim supružnikom Richijem Samoborom ima 22-godišnju kćer Avu.

Locklear i Heisser poznaju se od srednje škole tijekom koje su bili u ljubavnoj vezi. Kasnije je par otišao svatko svojim putem, a ujedinili su se ponovno prije nekoliko godina. Njihovu je vezu uzburkala glumičina ovisnost o alkoholu, no Heisser je glumici ipak ostao podrška i pomogao joj da se riješi svoje ovisnosti.

Iza Locklear je nekoliko turbulentnih godina. Glumica se našla u problemima sa zakonom nakon što se pod utjecajem alkohola prije dvije godine sukobila s policijom u svom domu u Kaliforniji. Glumica je tada optužena za tri prekršaja – ometanje policajaca u vršenju dužnosti, te napade na djelatnike hitne službe i policije, nakon čega je sud donio presudu da Locklear mora provesti 30 dana u klinici za mentalno zdravlje te joj je propisana trogodišnja uvjetna kazna.

Glumica je sada konačno ona stara. Osjeća se odlično i spremna je za nove životne izazove, a kada planira uploviti u bračnu luku zasad nije poznato.