u bijeloj kući

Bono Vox otkrio kako izgleda 'pijanka' s Barackom Obamom

02.11.2022 u 10:20

Bionic
Reading

Poznati roker napisao je autobiografiju 'Surrender: 40 Songs, One Story' u kojima govori o svojoj muzici, detaljima s koncerata i turneja, ali i o privatnom životu. U jednom dijelu Bono Vox se prisjetio pijane noći s Barackom Obamom nakon koje se probudio u Bijeloj kući

Bono Vox u autobiografiji 'Surrender: 40 Songs, One Story' govori o detaljima svog privatnog i poslovnog života u kojem je doživio različite zanimljive avanture, a među njima i onu s Barackom Obamom, 44. predsjednikom SAD-a.

Poznati irski roker, frontmen grupe U2 bio je pozvan na večeru u Bijelu kuću, gdje na večeru s obitelji Obama.

Tijekom večere bivši predsjednik je pio koktele, a pjevač se odlučio za vino. Iako nije popio puno, pjevaču je ubrzo pozlilo zbog intolerancije na jedan od sastojaka u vinu – salicilnu kiselinu. Sastav kiseline brzo ga je pogodio te je pjevač vrlo brzo zaspao.

'Kad sam počeo tonuti u san, ispričao sam se, a ono što se zatim dogodilo malo mi je nejasno. Prema Ali, trebalo je desetak minuta prije negoli je predsjednik upitao: 'Bono nije tu već neko vrijeme. Je li on dobro?' prisjetio se Bono.

Bono Vox i Ali Hewson Izvor: Profimedia / Autor: Lee Tinklin / INSTAR Images / Profimedia

Kad su se ostali gosti na večeri zabrinuli, Bonova supruga Ali objasnila je da je riječ o intoleranciji na salicilnu kiselinu, no predsjednik je inzistirao da ga pronađu. Ubrzo su ga pronašli u sobi 'Abraham Lincoln' kako leži i spava u predsjedničkom krevetu.

Za 'pijano' iskustvo u Bijeloj kući Bono kao ispriku koristi intoleranciju na sastav vina, no predsjednik Obama mu nikad nije povjerovao u tu priču. Bono je otkrio kako ga bivši predsjednik još uvijek zafrkava jer je zaspao nakon dvije čaše vina.