Vanessa Paradis

Bivša ljubav Johnnyja Deppa napokon pred oltarom

06.03.2018 u 13:25

Bionic
Reading

Iako je, još dok je bila u vezi s Johnnyjem Deppom, s kojim ima kćer i sina, glumica i pjevačica rekla kako sebe ne vidi u braku, čini se da se to sve promijenilo otkako je upoznala Samuela Benchetrita. Njihova ljubav rodila se na setu filma, a ovog bi ljeta, na francuskom otoku, napokon trebali izmijeniti i bračne zavjete

Ljubav je planula na setu drame 'Chien', a francuska glumica, pjevačica i bivša životna partnerica Johnnyja DeppaVanessa Paradis i Samuel Benchetrit odavno svoju vezu ne kriju. Par se zajedno pojavio na premijeri njihovog zajedničkog filma, a sada se već nagađa kako su se u tajnosti i zaručili.

  • +17
Vanessa Paradis i Samuel Benchetrit Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Prema pisanjima francuskih medija, Vanessa i Samuel već su dogovorili i vjenčanje, koje bi se ovog ljeta, pred obitelji i najbližim prijateljima, trebalo odviti na francuskom otoku île de Ré.

Vanessi Paradis ovo će biti prvi brak, budući da s holivudskim glumcem Johnnyjem Deppom vezu nikada nije ozakonila, iako imaju zajedno dvoje djece - kćer Lily-Rose i sina Jacka. Svojedobno je čak izjavila kako nema namjeru ikada se udati, no, čini se da se sve promijenilo otkkao je upoznala Samuela Benchetrita.

'Sve je to romantično i zabavno, no to mi je gotovo jednako srodnoj duši: ne mogu sebe vidjeti u braku. Znam toliko puno ljudi koje je brak zapravo razdvojio. Ceremonije mi ništa ne znače, ljubav je jedino važna', rekla je 2011. godine u intervjuu, da bi samo godinu dana kasnije prekinula 14-godišnju vezu s Deppom.

Samuel Benchetrit iza sebe ima brak s glumicom Marie Trintignant, s kojom ima sina Julesa, dok iz veze s Annom Mouglalis ima kćer Saül.