SUMRAK LJUBAVI

Otkriveno što je presudilo vezi Kristen i Roba!

22.05.2013 u 10:33

Bionic
Reading

Kraj ljubavi mladog glumačkog para iz sage 'Sumrak' još uvijek je vruća tema u Hollywoodu

Kao što je dobro poznato svim sumrakomanijacima, Kristen Stewart i Robert Pattinson okončali su svoju dugogodišnju vezu, a isplivali su i neki novi detalji tog celeb prekida.

Neki izvori spekuliraju da je razlog njihovog prekida navodno SMS poruka redatelja Ruperta Sandersa s kojim je Kristen ljetos prevarila Pattinsona.


Rob je vidio poruku bivšeg Kristeninog ljubavnika u njezinom mobitelu, i to baš na dan kad je slavio svoj 27. rođendan.

'Roberta je to pogodilo i jako razočaralo. Iako ga je Kristen preklinjala, on joj nije dopustio da dođe na njegov rođendan. Bio je užasno ljut. To je bila kap koja je prelila čašu', rekao je jedan izvor.

Kako je objavljeno, glumac se u kući bivše djevojke zadržao samo pola sata. Stvari je brzo ukrcao u kamionet i napustio Kristeninu vilu u Los Angelesu s dva psa.

Prošloga ljeta Kristen i Rob su prekinuli kad je glumac koji u sagi tumači Edwarda Cullena iz medija saznao o ljubavnoj aferi svoje djevojke s tada oženjenim redateljem Rupertom Sandersom, ocem dvoje djece. U međuvremenu se Sanders razveo od supruge Liberty Ross te se pokušavao ponovno približiti Kristen, no ona ga je, barem je tako tvrdila, sustavno ignorirala.

Prema drugim izvorima, Kristen se nije sviđalo to što se Robert dosta druži s pjevačicom Katy Perry te je u njoj vidjela veliku prijetnju njihovoj vezi.

Zanimat će vas u MAXtv videoteci: