ROBERT PATTINSON

Ove tenisice tiha su patnja mnogima, a zgodni glumac zna kako ih nositi

12.04.2024 u 12:15

  • +3

Robert Pattinson

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Robert Pattinson, kojeg su obožavali milijuni tinejdžerica nakon što se proslavio ulogom fatalnog vampira Edwarda Cullena u 'Sumrak' sagi, prvi put pojavio se u javnosti nakon što je postao otac

Na CinemaConu 2024 u Las Vegasu, šarmantni Britanac, koji njeguje specifičan modni stil i ne boji se modnih eksperimenata (sjetimo se samo njegove upečatljive kombinacije muške suknje i bundice na tjednu muške mode), ponovno je bio u središtu pozornosti zbog svog cool izdanja.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Novopečeni otac, koji s partnericom Suki Waterhouse ovih dana ima pune ruke posla oko bebe, izgledao je baš stajliš u fantastičnom modnom izdanju u sivim tonovima, i to s potpisom renomirane francuske kuće Dior.

THYLANE BLONDEAU

U kultnim tenisicama na utakmici: Nekadašnja najljepša djevojčica na svijetu sve je bacila u drugi plan

Pogledaj galeriju

Markantni 37-godišnji Britanac još je od 2012. zaštitno lice pariškog Diora, stoga je i za ovu prigodu u Las Vegasu bio u outfitu od glave do pete s njihovim potpisom. Odabrao je sportsko-elegantni look u sivoj, a ležeran sako/jaknu, lažni svileni ovratnik i cool joggerice (sve Dior, naravno) upotpunio je ultrarijetkim tenisicama Dior x Air Jordan 1 Low, tihom patnjom mnogih fashionistica.

Otkako su se pojavile 2020. godine, stekle su kultni status te ih ljubitelji tenisica smatraju modelom dostojnim obožavanja.

A kako i ne bi? Izrađene su od teleće kože i obojane u posebnu boju 'Dior Grey' te dolaze s kultnim motivom Oblique pariške etikete preko istaknutih logotipa Swoosh. Sve se to nalazi na klasičnom međupotplatu Nike Air, upotpunjenom ledenoplavim gumenim potplatom.

Inače, Diorov Air Jordan 1 Low pojavio se i s visokom verzijom, inače najtraženijom. No niska varijanta zapravo je znatno rjeđa - dosad ih je napravljeno samo 4700 komada, stoga ne čudi to da oko njih vlada veliki hype te da dostižu i astronomske cijene.

Modnu kombinaciju kojoj se nema što prigovoriti odlično je upotpunila RPatzova prepoznatljiva razbarušena frizura, kao i njegov neodoljiv osmijeh.