ODVAŽNO IZDANJE

Gradske ulice kao modna pista: Kristen Stewart izazvala senzaciju u crnom

12.03.2024 u 09:41

Bionic
Reading

Iako je preskočila ovogodišnju dodjelu Oscara, glumica Kristen Stewart svojim izdanjem na ulicama New Yorka privukla je jednaku pozornost kao na crvenom tepihu

Kada se na dodjeli Oscara godine 2022. pojavila u Chanelovim vrućim hlačicama i s prozirnom košuljom raskopčanom do struka, izdanje glumice Kirsten Stewart brojni su okarakterizirali kao kultni modni trenutak.

Iako ga ove godine nije ponovila, podjednako upečatljivim odabirima posljednjih tjedana privlači pozornost sklopu promo turneje romantičnog trilera 'Love Lies Bleeding'.

Nakon što je na crvenom tepihu u Los Angelesu osvanula u crnom bodiju, pritom zaradivši uspredbe s novom suprugom Kanyea Westa, 33- godišnja Stewart na ulicama New Yorka servirala je novo odvažno izdanje u znaku crne boje.

Uhvaćena prilikom dolaska u TV studio emisije 'Late Show with Stephen Colbert', pozornost je privukla u kombinaciji duge suknje visokog struka i otkrivajućeg topića brenda Monot s halter ovratnikom, stvorenom od niza presijavajućih resica.

  • +5
Kristen Stewart Izvor: Profimedia / Autor: Kristin Callahan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Efektno izdanje začinila je lakiranim modelom ručne torbice s potpisom Chanela, francuske kuće s kojom ju dugi niz godina veže modna suradnja, a za dozu kulerskog 'štiha' pobrinula se dodatkom crnih sunčanih naočala - prepoznatljivog modela Wayfarer s potpisom brenda Ray-Ban.

O izdanjima Kristen Stewart posljednjih godina brine holivudska stilistica Tara Swennen, koja se na ovogodišnjoj dodjeli Oscara pobrinula za besprijekorna izdanja bračnog para McConaughey.

Romantični triler 'Love Lies Bleeding', u kojem Stewart ima jednu od glavnih uloga, novi je adut producentske kuće A24, nastao pod palicom redateljice Rose Glass, a u odabranim kinima diljem Amerike prikazuje se od 8. ožujka.