ROBERT PATTINSON:

Izmorilo me snimanje prvog dijela 'Praskozorja'

12.12.2011 u 13:23

Bionic
Reading

Robert Pattinson (25) požalio se da je nakon završetka prvog dijela 'Praskozorja' osjetio veliki umor

Rob kaže da ga je to snimanje jako iscrpilo.

'Sve je nekako dugo trajalo, pa sam se osjećao potpuno izmoreno. Radili smo jako naporno. Ne samo ja, cijeli tim je dao sve od sebe. Bilo je teško. Snimali smo šest dana po 15 sati tjedno. I tako mjesecima. Osjećao sam se potpuno slomljeno nakon toga', kaže Rob.

Inače, nedavno su se mediji raspisali da je zgodni Britanac koji u sagi 'Sumrak' igra Edwarda Cullena prevario Kristen Stewart s plavokosom glumicom Sarah Roemer.

Iako nije bilo nikakvih komentara s njihove strane, šuška se da Rob iznad svega cijeni svoju slobodu te da je veza s Kristen na velikoj kušnji jer Pattinsona djevojke naprosto opsjedaju.

'On je najpoželjniji mladi glumac i nije čudo da ga obožavateljice prate u stopu. Djevojke mu se bacaju pod noge. Iako jako voli Kristen, teško mu je odoljeti svim tim ljepoticama. Ne treba mu zamjeriti, on je mlad dečko koji voli provode i izlaske', rekao je jedan izvor dodavši da Kristen izluđuju njegova partijanja. Ona pak najradije boravi kod kuće.

'K-Stew ne voli izlaziti po klubovima. Ona uživa doma, čitajući knjige ili svirajući gitaru. Po tom pitanju su vrlo različiti', kaže taj izvor.