PARTY ZA EKIPU

U ovoj je luksuznoj oazi Beckham proslavio rođendan

04.05.2015 u 12:34

  • +11

Amanjena Hotel

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

David Beckham proslavio je 40. rođendan u velikom stilu u hotelu Amanjena u Marakešu, okružen mnogobrojnim prijateljima i obitelji

Prelijepi hotel s pet zvjezdica očito je jedna od omiljenih destinacija Beckamovih jer su ga već posjetili te u njemu prije nekoliko godina obnovili zavjete. Ako vam se čini poznat, onda ste ga možda zapamtili iz scena u hit-filmu 'Seks i grad 2'.

Uz bazen i sav luksuz, hotel je okružen zelenilom te ima pogled na planinu Atlas. Izgledom najviše podsjeća na kakvu sultanovu palaču. Beckhamovi su sigurno uživali u turskoj kupelji ili igrali golf, a hotel inače ima 32 apartmana i sedam dvoetažnih odvojenih luksuznih bungalova, za one koji si to mogu priuštiti.

Kako pišu svjetski mediji, na proslavu slavnog nogometaša došlo je oko 60 gostiju, među kojim je bila i Eva Longoria te Tom Cruise, Gordon Ramsay i Guy Ritchie te glumica Liv Tyler s partnerom Daveom Gardnerom.

Najvažniji gosti sigurno su bila djeca i supruga Victoria. Od svakog je djeteta David dobio po jednu tortu velvet, a to mu je navodno omiljena slastica.

Velika rođendanska proslava navodno je koštala oko 250 tisuća funti, što bi približno iznosilo 2,5 milijuna kuna. David je baš na 40. rođendan odlučio otvoriti i profil na fotomreži Instagramu, a u samo 24 sata uspio je pridobiti nevjerojatnih četiri milijuna sljedbenika.