raskošno uređenje

Nikog ne ostavlja ravnodušnim: Zavirite u luksuznu vilu Victorije i Davida Beckhama

27.01.2024 u 14:37

Bionic
Reading

Vila u Holland Parku vrijedi oko 13 milijuna funti, a njen interijer nikog ne ostavlja ravnodušnim, posebno Victorijin 'walk-in' ormar...

Victoria Beckham iza sebe ima nekoliko iznimno uspješnih mjeseci u kojima je porasla njena popularnost zahvaljujući dokumentarcu Davida Beckhama na Netflixu, ali i iznimno hvaljenoj vlastitoj modnoj liniji za kolekciju proljeće-ljeto 2024.

Upravo s namjerom reklamiranja nekih od ključnih komada nove kolekcije svog luksuznog brenda, Victoria se snimala na nekoliko lokacija u svojoj vili pa smo dobili jedinstvenu priliku da zavirimo u glamurozno izdanje u Holland Parku.

Vrijednost ove raskošne kuće procjenjuje se na 13 milijuna funti, a jedan od razloga visoke cijene jest i glamurozno uređenje i interijer koji odiše visokim stilom Beckhamovih.

Na posljednjoj objavi bivša pjevačica pozira s istaknutim remenom zlatne kopče, skraćenim topom, predimenzioniram sakoom i laskavim širokim hlačama, no ono što je privuklo pozornost bila je prostorija u pozadini.

Čini se kako je riječ o dnevnom boravku u kojem je centralni komad masivni luster s kristalima, dok chic baršunasti kauč maslinasto zelene boje stvara topli ambijent, dodatno naglašen buketom bijelih ruža izloženih na stoliću.

Na bočnoj strani prostorije smješteni su veliki ormari koji se protežu od poda do stropa, koji nalikuje njenom zadivljujuće prostranom walk-in ormaru do vrha ispunjenom najpoželjnijim modnim komadima.

Uz to, saznali smo i da ova vila povezuje dva kata stepenicama viktorijanskog stila, dok su hodnici obogaćeni rustikalnim svjetiljkama nalik svijećama.

Za kraj, Victoria nam je pružila uvid i u svoju radnu sobu, bogatu prirodnim svijetlom zahvaljujući visokim prozorima s pogledom na vrt te dodatno uljepšanu brojnim lampama za službena fotografiranja, smještenima kraj drvenog lakiranog radnog stola s obiteljskim fotografijama.

  • +3
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia