HALJINA ZA MLADENKU

Nikad romantičnije izdanje Sandre Perković

18.10.2016 u 12:18

Bionic
Reading

Zlatna olimpijka Sandra Perković na egzotičnim Sejšelima uživa u društvu svog trenera i izabranika Edisa Elkasevića, a posljednjom fotografijom pokazala je da voli i prati modne trendove

Dok uživa u zasluženom odmoru i romantici na prelijepim Sejšelima, Sandra Perković putem društvenih mreža dijeli sretne trenutke. Bijelom čipkanom haljinom hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović potvrdila je da zna što je trenutno 'in' u svijetu mode, a do sada smo je već imali priliku vidjeti u trendi krpicama poput pencilkožne suknje ili izazovnih outfita za izlaske.

Aleksandra Dojčinović očito joj je jedna od omiljenih hrvatskih dizajnerica jer je nedavno nosila još jednu njenu kreaciju, tamniju haljinu ukrašenu čipkom i cvjetnim uzorkom.

Tko ce nego ja , moje zlato ljubit ????

Fotografiju objavljuje Sandra Perkovic (@discus70queen)


Romantična bijela haljina dodatno je isticala preplanulu put uspješne sportašice, a Sandra se tako pridružila brojnim poznatim Hrvaticama koje rado biraju čipku za izlaske i posebne prilike. Baš u skladu s odmorom na romantičnim plažama, zlatna olimpijka na fotografiji je bosonoga, raspustila je dugu plavu kosu i od dodataka stavila tek ukras na jednu nogu.


Kako bi takva kreacija lako mogla biti i vjenčana haljina, ne čudi da su to odmah primijetili i obožavatelji pa u jednom od postova uz fotografiju piše da izgleda poput mladenke