POPUT LIZ TAYLOR

Severinina skupocjena torbica izazvala pomutnju

15.04.2016 u 13:00

Bionic
Reading

Da jedan modni dodatak može napraviti pravu pomutnju, dokazala je Severina na svečanom predstavljanju revije dizajnerice Aleksandre Dojčinović

Priliku da vidi najnovije kreacije Aleksandre Dojčinović nije propustila ni Severina pojavivši se u čipkastoj haljini dizajnerice koju je obogatila zanimljivim modnim dodacima.

Haljinu Aleksandre Dojčinović visoka ovratnika Severina je naglasila cipelama Alexandera McQueena i pašminom s potpisom talijanske modne kuće Valentino, no do izražaja je došla i vintage roza torbica, također s Valentinovim potpisom s početka 2000-ih. Riječ je o satenskoj torbici koju je nekoć ponosno nosila Elizabeth Taylor. Aukcijska kuća Christie's 2011. u prodaju je ponudila kreacije i mnoštvo modnih dodataka iz glumičina ormara, uključujući i roza torbicu Valentino koja je prodana za vrtoglavih 90 tisuća kuna. Njena je posebnost u detaljima poput perja, narančastih perlica i dvostruke kružne kopče optočene dijamantima i dragim kamenjem. Jedina je razlika između Severinine torbice i one Elizabeth Taylor u boji dragog kamenja.

Da Severina posjeduje specifičan stil, često upotpunjen skupocjenim krpicama, dobro je poznata činjenica koju je sinoć nanovo potvrdila.