GLUMICA NA STO MUKA

Sofia Vergara šokirala istinom o svojim oblinama

05.02.2016 u 14:26

Bionic
Reading

Bombastična Sofia Vergara nije jedina zvijezda koja je spremna trpjeti za ljepotu i savršen izgled na crvenom tepihu, ali njeno posljednje priznanje mnoge je iznenadilo

Zanosna četrdesettrogodišnja glumica Sofia Vergara otkrila je u nedavnom intervjuu za The Edit kako je nakon svakog izlaska na crveni tepih za razne dodjele nagrada imala ozljede zbog kojih je doslovce krvarila.

Ono što je sve iznenadilo jest da se ne radi o uobičajenim žuljevima od cipela ili sličnim nezgodama, već je slavna glumica rekla kako joj probleme rade njene velike grudi

'Ljudi često govore da uvijek nosim isti tip kreacija na crvenom tepihu, ali ja jako dobro poznajem svoje tijelo, a imam grudi poput striptizete', objasnila je prelijepa Kolumbijka i dodala kako nosi veličinu grudnjaka 85 G.

Moje su grudi prave i nije ih lako ukrotiti pa mi za haljine treba čvrsta podrška, poput oklopa. Toliko se toga događa ispod moje haljine da sam krvarila nakon svake dodjele nagrada', objasnila je Sofia.

Upravo zbog toga prilično je sigurna da bi za desetak godina mogla otići na estetsku operaciju, ali za razliku od mnogih kolegica, ona planira smanjiti grudi. Rekla je da će to na kraju biti jedina opcija jer će je sigurno s godinama leđa boljeti više pa su to i zdravstveni problemi, a ne samo estetski.