s razlogom

Možda se skinny traperice vraćaju, ali Sofia Vergara ovog modela ne odriče se tako lako

18.04.2024 u 11:05

  • +5

Sofia Vergara

Izvor: Profimedia / Autor: BELLOCQIMAGES / INSTAR IMAGES / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Iako se skinny traperice vraćaju na modne piste, Sofia Vergara ne odustaje od jednog od najopušetnijih traper trendova. A kada promotrite njezin stajling koji je prošetala ulicama Los Angelesa bit će vam jasno zašto

Prilikom dolaska na snimanje još jedne epizode showa 'America's Got Talent' Sofia Vergara pokazala je ubran i vrlo laskav stajling koji je dojmljivo spojio udobnost i trendove.

Iako je inače ljubiteljice uskih odjevnih komada koji beskompromisno ističu njezine obline, široke traperice postale su neizostavna stvar u ormaru kolumbijske glumice, a posljednjih mjeseci je vrlo često posezala za njima.

Sofía Vergara stigla je na snimanje America's Got Talent odjevena u crni top s V-izrezom s volanima sprijeda i svijetloplave široke traperice s neobičnim, retro detaljem u vidu prošiva s naborima. Dodala je sako klasičnog kroja koji je nosila preko ramena, što je izgledu dalo dašak poslovnog looka.

Premda od širokih traperica ne odustaje, Sofia se ne odriče dva komada koji snažno definiraju njezin stil – visokih potpetica i dubokog dekoltea. Tako je i ovog puta posegnula za topom koji je naglasio dekolte, a sjajno ga je spojila s trapericama i klasičnim crnim sakoom prebačenim preko ramena. A i ovog puta je pronašla idealan par sandala s petom kako bi dodala razinu sofisticiranosti svom izgledu. Naime, Sofia ne odustaje od visokih potpetica čak i kada su u pitanju ležerne, svakodnevne kombinacije.

  • +5
Široke traperice Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara promo