SJAJAN TRIK

Malo je promijenila frizuru i odmah izgleda mlađe

08.07.2015 u 09:29

Bionic
Reading

Glumica Naomi Watts poput mnogih slavnih lica nije propustila doći u Pariz i biti dijelom Tjedna mode, a sve je oduševila novom bojom kose i mladolikim izgledom

Na modnoj reviji Armani Prive glumica Naomi Watts sve je oduševila bijelom haljinom i novom bojom kose. Plava boja njezin je zaštitni znak, ali izgleda da ju je još malo posvijetlila i odlično joj stoji.

Četrdesetšestogodišnja glumica odmah je dobila mnogobrojne pohvale za svježiji izgled, a uz platinastu boju kose i bijelu Armanijevu haljinu strani mediji su je počeli uspoređivati sa slavnom Marilyn Monroe, samo u puno modernijem izdanju.

Inače je u braku s glumcem Lievom Schrieberom, a u Pariz je došla sama, ali nije joj nedostajalo pažnje. Svi su se divili njenim istesanim vitkim nogama, ali i rukama koje su se isticale u haljini s tankim vezicama oko vrata.

Iako je frizura bila složena tako da je dosta kose bilo uz lice, ne može se osporiti da Naomi izgleda mlađe, a možda je ovaj put sve samo stvar dobro pogođenog make-upa i cjelokupnog stylinga.

Da odlično izgleda, shvatili su i u tvrtki L’Oréal Paris pa je mama dva sina ove godine postala zaštitno lice anti-ageing proizvoda. Jednom je prilikom rekla da ne podnosi nikakve dijete i da je slijeđenje bilo kakvih restrikcija tjera na buntovništvo: 'Ne samo da ne izbjegavam ugljikohidrate, već ih redovno jedem. Najviše volim pojesti pecivo s namazom od sira za doručak.'

'Od ostalih tajna ljepote zapravo nema ničeg posebno. Radim kao i svi ostali, pijem puno vode, dovoljno spavam i svaku večer temeljito čistim lice. Budući da su mi obrve i trepavice svijetle, uvijek ih ističem šminkom', rekla je glumica.