ELEGANTNA ŠPANJOLKA

Sjajno joj pristaje: Kraljica Letizia svojih se sijedih nimalo ne srami

18.04.2024 u 15:08

  • +3

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Jesus Briones/GTRES / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Španjolska kraljica Letizia po mnogima je jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, a njezine su modne kombinacije pravo nadahnuće

Prilikom posjeta Nizozemskoj, gdje se susrela s kraljicom Maximom, lijepa Španjolka ponovno je bila na visini modnog zadatka.

Jedna od najbolje odjevenih aristokratkinja i ovoga puta posegnula je za svojim omiljenim komadom - ženstvenim haljinama.

Bivša novinarka sjajno je kombinirala dvije boje koje je pomalo teško zamisliti skupa - ružičastu i crvenu - no i takve riskantne kombinacije odlično joj pristaju.

  • +9
Kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / BACKGRID USA / JESUS BRIONES/GTRES / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Crvenu haljinu s voluminoznim rukavima koja prati figuru bez greške je spojila s ružičastim štiklama i torbicom u istom tonu.

Kosu, koju je nedavno skratila na trendi long bob, oblikovala u ženstvenu frizuru s razdjeljkom sa strane, a sijede vlasi, kojima se ponosi, već se neko vrijeme nimalo ne trudi skrivati te ih ponosno ističe.

Kraljica Letizia je, baš poput mnogih poznatih zaljubljenica u modu, poput Andie MacDowell, Jane Fonde, Helen Mirren ili Grece Ghanem, oduševljeno prihvatila trend prirodnog izgleda i sijede kose, a ovaj je elegantni stajling podignula decentnim make upom i naušnicama.